Probleme endocrinologice
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Initial creat de Ankka13
salut .sunt noua pe siteul acesta .l-am descoperit curand si mi se pare super cool .sunt o aspiranta la statutul de mamica dar ma tem ca totul este in zadar .eu sunt din satu-mare si in curand trebuie sa merg la Bucuresti pentru alte investigatiiendocrinologice .diagnosticul :ovar polichistic .Am facut 1000 de km pana la Bucuresti ca sa mi se puna un diagnostic si nimic mai mult .AM ales clinice SANADOR si am fost dezamagita de felul in care am fost tratata .De 5 luni nu am ciclu si habar nu am ce sa fac .Caut tot felul de informatii pe net dar nu prea indraznesc sa iau decizii .V-as ruga sa ma ajutati daca puteti cu o recomandare .urmeaza sa plec din nou la Bucuresti dar am dubii serioase in privinta doctorului .Cred ca e cam superficial .As dori sa consult si alte opinii .Am 25 de ani si imi doresc nespus un copil.va rog sa-mi recomandati pe cineva deoarece sunt disperata.mersi
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
anis spune:
Eu ti-l recomand pe dr endocrinolog RAnetti , il gasesti la Medicover sau si la spt Militar. E un dr f bun!
AniS
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabid spune:
Oana,eu iti recomand sa mergi la prof Ancar la Medsana.Este putin aglomerat dar el te va indruma ce pasi sa faci ca sa faci un bb cat mai curand.Programarile se fac cu 3 saptamani inainte.Vezi site:www.medsana.ro.Sa ceri la prof si nu la fiu.
Gabi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Gabita, pe mine nu ma doare nimic, am adunat subiectu' de la Probleme si Sugestii" ca probabil fata n-a stiut unde sa-l scrie. Oricum, sfatu' ramane valabil.
icei
Oana_B
ankka13 spune:
oana iti multumesc penru ajutor .nu prea stiam unde sa nacdrez anuntul intr-adevar .va multumesc pentru sfaturi .din cate am citit pe net problema aceasta duce la infertilitate .Credeti ca se mai poate face ceva ?mi-e cam frica DE TRATAMENTELE HORMANALE DEOARECE POT AVEA TOT FELUL DE CONSECINTE NEFASTE .IN ULTIMELE LUNI CRED CA AM PUS VREO 20 DE KG .NU MAI AM CURAJUL SA MA UIT IN OGLINDA .SOTUL MEU INCEARCA SA MA INCURAJEZE DAR CRED CA MA PASTE O DEPRESIE .NU AM INCREDERE IN DOCTORI . ASDORI SA MI SE SPUNA CE SA FAC PAS CU PAS .VOI INCERCA UNUL DINTRE DOCTORII PE CARE MI I-ATI RECOMANDAT .VA MULTUMESC DIN SUFLET.
gabid spune:
Anka,ti-am scris pe PM.Un tratament hormonal se da in urma unor analize hormonale.Eu nu m-am ingrasat cand faceam tratamente hormonale.Trebuie sa fii tu constienta ca nu trebuie sa mananci.Daca te-ai ingrasat asa de repede tot asa de repefde se da jos cu un regim echilibrat.Mergi la prof Ancar.Eu zic ca e cel mai bun.
Eu ma ingras de la vitamine.De o saptamana am inceput o cura de slabire care sper eu sa dea roade.
Gabi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabriela_tutuianu/gabriela_tutuianu.jpg)
gabriela_tutuianu spune:
imi doresc sa ai rabdare sa citesti si mesajul meu.si eu aceleasi probleme numai ca eu le am de vreo 2 ani.am tot incercat la diferiti medici si nimic in afara de diagnostice probabile.si eu am menstra la 4 luni(regulat) si m-am ingrasat vreo 30 kg.incepusem sa-mi pierd speranta.dar am gasit un medic minunat si acum urmez tratamente si fac analize recomandate de el.cum problemele sunt asemanatoare si tu te chinui numai de 5 luni iti pot recomanda cu tot sufletul poe prof. ancar de la medsana.este un medic minunat.si daca mai citesti si alte mesaje ai sa gasesti multe referiri la acest medic.
am incercat tratamente foarte scumpe care nu dadeau nici un rezultat si am mers la medici "scumpi" crezand ca sunt si buni.unul a vrut chiar sa ma opereze sa vada cand ma va deschide care este probleme.exact ca in sec 14.
acum sunt pe drumul cel bun.nu te speria ca dureaza 3 sapt programarea pentru ca nu se compara cu anii care pentru mine au treacut in zadar.si m-am ales cu o gramada de disfunctionalitati.ajunsesem sa cred ca sunt prea grav ca sa ma mai fac bine.GABRIELA
"niciodata nu este prea tarziu"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabriela_tutuianu/gabriela_tutuianu.jpg)
gabriela_tutuianu spune:
programarile se fac la tel 021 410 86 43 , 021 410 85 43 , 021 410 84 59 , 021 410 84 03 , in fiecare zi de la 7.00 pana la 20.00 si sambata de la 8.00 pana la 14.00.
si va trebui sa specifici pentru prof. ancar , pentru ca dr. ancar este fiul lui.
GABRIELA
"niciodata nu este prea tarziu"