Fetele din Germania- alerta rosie

Fetele din Germania- alerta rosie | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

la www.wetter.de
noi suntem in plin vint si ploaie si nebunie. acum 4 ani a mai fost aici un uragan ci a pus jumate de padure cu radacinile in sus.
succese si baricadati ferestrele in special zonele Stuttgart, Frankfurt.
PS: sper sa nu fi postat de 3 ori acest subiect da-mi face internetul figuri

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu sunt in Bayern, de cateva ora a inceput si aici sa bata vantul puternic.
Lasa ca e bine daca ai un acoperis deasupra capului si mai ales o familie!
Pusi, Vio,
Cum iti mai merge Päpä?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La mine e de groaza. Am fost pe la 19.30 sa iau paine si cand am venit m-am dat jos din masina si m-a luat vantul.Si nu-s eu vreo gingasa... Abia am reusit sa deschid usa, sa intru inapoi si sa duc masina in garaj. Azi noapte a fost cu tunete si fulgere,acum e un vant de te rupe. Chiar am ras cu omu´ meu ca se misca apa din WC de la vant. Nu-mi explic cum.. Grija mare!Poate chiulesc si maine de la scoala

Laura si burtica de 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Da, Päpä, si la noi e vijelie maaare!!! am vazut la tv ca au anuntat 110-150 km/h, brrrrrr....chiar ne-am adus aminte de taifunele din Japonia. De vreo 10 min. parca s-a mai linistit putin, sper sa treaca pana maine...

Numai bine,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu trebuie sa ma duc cu catelu la gasi, trebuie sa o pun cumva sa fie contravant ca altfel, vaaaai de noi!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Wow!!! Asta a fost exact intr-una din putinele nopti in care m-am culcat la 22:30 si am dormit bustean.

Dar probabil ca aici in Bonn nu s-a simtit asa de tare sau... ?

Care este situatia acum? Ca vad ca de plouat, ploua intr-una.

Sunteti toti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

aoleu, fetelor, ce-i in Zürich, catastrofa! ploua cu galeata, e cenushiu tare si bate o vantoasa ca mi-e ca o sa ma zboare cu tot cu masina! brrrr!!!! si au anuntzat ca cica in noaptea asta ar fi ultimul pericol, celelalte doua furtuni le-am depasit aici, in Elvetia, fara pagube materiale. da cand vad cum se indoaie copacii in fatza mea, mi se ridica parul in cap! Aveti grija de voi!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La noi duminica a fost cald...de mineca scurta. Pe seara a inceput ploaia care a tinut pina luni seara. Luni seara furtuna din aia ca-n toiul lui iulie cu tunete si fulgere de-ti crapa capul. Aseara alarma rosie, vinturi puternice, ploaie...care nu a stat nici acum. www.wetter.de acum e alarma rosie pt toata Germania, nu numai pt 3 landuri. Apropos se numeste "Uraganul Gerda" :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Noi locuim in München si aseara a fost o vijelie taaaare nasoala,mi-a povestit cineva care a calatorit in dimineata asta de la Ausburg la München ca toate trenurile au intiirziat pt ca echipele numai faceau fata sa adune pomii cazuti pe liniile ferate.De ieri dimineata ploua continuu...uffff,eu inca mai astept zapada sa mergem la sanius.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Aveti grija de voi si de familie si sper sa treaca cit mai repede furtuna fara prea multe pagube.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Eu am fost azi la Berna... adika am strabatut jumatate de Elvetia ca sa ma intelegeti... Tot drumul ploaie marunta, vant si nori negri si urati...brr..
Cobor eu din tren ca o lady... si de sub peron vad ca ploua dar nimeni cu umbrela. Hm... Ce fraieri imi zic. Deschid eu gingas umbrela... si vajjjjttt mi-o intoarce vantul. Moama ce vant!!! ce furtuna!!!!!... E clar ca nimeni nu merge cu umbrela. Am fugit rapid in magazine ca nu era de stat pe-afara.

Cum a zis si lorelei19 ast-noapte a fost si aici vijelie... si mai urmeaza.

O trimitem la nemtoaice?

~~Adela&Julia

Mergi la inceput