Nastere la Spitalul CFR2 ?

Nastere la Spitalul CFR2 ? | Autor: BLUE ANGEL

Link direct la acest mesaj

A nascut cineva la Spitalul CFR 2 ? Care sunt conditiile ? Ce medici recomandati ?
multumesc
o seara frumoasa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu am nascut acolo si am fost foarte multumita
am nascut cu dr.Flori Mihalache, o femeie de nota 10 pe care ti-o recomand cu tot dragul!
conditiile sunt foate bune, bebe sta cu tine in camera, paturile sunt cu telecomanda (ti le poti inclina / ridica dupa cum doresti) aparatura foarte buna, curatenie

daca vrei detalii mai multe, spune-mi!

multa sanatate!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Si eu am nascut la maternitatea CFR 2, cu Dr. Crisitian Gherase, si daca va da Dumnezeu sa mai nasc din nou, tot acolo m-as duce. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost comportamentul exemplar al tuturor, de la doctor pana la infirmiera. Am avut si o moasa exceptionala, D-na. Liana (nu-mi amintesc numele de familie), care m-a ajutat extraordinar de mult si in timpul nasterii si dupa.

Maternitatea este foarte curata si moderna, cu paturi si mese ginecologice cu telecomanda, aparatura de ultima generatie, saloanele sunt de doua pesoane, largi, aerisite, fiecare cu grup sanitar propriu. Copilul sta langa tine intr-un patut special si orice intrebare sau grija ai avea, te duci la asistentele sau la doctorita neonatoloaga si te ajuta, Doctorita fetitei mele a fost D-na. Raluca Doaga, care mi s-a parut foarte sufletista si dedicata muncii ei. A stat langa mine saraca ore intregi, chiar si noaptea, ca sa o convinga pe Denisa sa suga la san, ca tare lenesa mai era.

Iti urez sa ai o nastere usoara si sa fii cel putin la fel de multumita ca si mine de maternitatea de la CFR 2.

Daniela si Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

va multumesc tare mult ... am auzit multe lucruri frumoase de materniatatea de la CFR2 si mai ales de oamenii de acolo !
sunteti niste dragutze
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Blue,
Ti-am scris si la "Mamici..."
Eu sunt la Dna Dr.Dragan Romina,care este asa cum cred ca ti-ar placea un dr.:super finauta si draguta,rabdatoare, etc...
Eu merg la controale la Puls,unde dansa are consultatii,dar cred ca ,daca totul decurge bine,nasc tot la CFR2
Pup,
Mihaela

Mergi la inceput