misca bebe?
Buna fetelor,
Sunt si eu pe aici, o viitoare mamica de aprilie -mai.
Totul pare sa fie in regula dar am si eu o mica nedumerire, poate cu ajutorul vostru reusesc sa o clarific.
BB misca de ceva timp, insa sunt zile sau mai bine spus nopti cand misca in permanenta si zile (sau nopti:D)cand e mai lenes. acest lucru imi creeaza o stare de agitatie pentru ca ma tem sa nu se fi intamplat ceva. Spuneti-mi, va rog, daca si voua vi se intampla la fel- adika uneori misca de nu poti sta tu linistita si alteori nu da nici un semn. E un motiv de ingrijorare???? Va multumesc. Andreea
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Bine-ai venit printre noi, andreea si sarcina usoara in continuare
.
E normal ca bebe sa nu miste tot timpul cum ai vrea tu (crede-ma ca si eu ma panichez imediat daca trece cumva o zi si nu l-am simtit eu miscand cum trebuie pe bebe), stai calma ca nu-i nici un motiv de ingrijorare. Doar daca trec cateva zile si nu-l simti chiar deloc, atunci intr-adevar e posibil sa fie ceva in neregula si e bine sa mergi la un control.
Mickyyy
29 saptamani
pisi_ella spune:
E foarte normal, Andreea! Si eu ma panicam cand nu mai simteam miscarile! Acum stiu ca e ok sa nu simti intotdeauna...Mai doarme si el, saracutzu'! Sau sta si el linistit, ca s-a saturat de atata miscare!![]()
_Ella &
Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro
saphir spune:
Andreea, bine ai venit la 
In primul rand nu ai specificat cate saptamani de sarcina ai, dar, oricum, din experienta proprie iti spun ca atunci cand sarcina este mica, chiar daca misca BB de multe ori nici nu il simti. Cu cat BB creste si este mai in forta si loviturile sunt mai puternice.
Singurul caz in care ar trebui sa te ingrijorezi si sa mergi la medic imediat, este cand BB nu misca 24 de ore. Bafta multa si sarcina usoara.
Saphir
34 saptamani
lena spune:
Andreea bine ai venit printre noi,
nu trebuie sa te ingrijorezi fiindca bebitza mea tot la fel facea, avea zile si nopti cand misca intruna si altadata nici nu o simteam...daca ai apucat sa-ti dai seama de miscarile ei stai linistita, cateodata mai iau si cate o pauza...ok, numai sa nu tina prea mult, dar nu te ingrijora daca e lenes si el din cand in cand ![]()
Sanatate si sarcina usoara, Lena si
Freya
http://community.webshots.com/user/poolbeertje
catalinna24avram spune:
Buna Andreea!
Eu sunt insarcinata in 37 de sapt si bebita mea e foarte activa. A avut o perioada cand orele de maxima activitate erau in timpul noptii.Acum cred ca doarme noaptea pt ca se misca dimineata si seara, iar daca ma aplec sau stau intr-o pozitie care ei nu-i convine imediat protesteaza. mie imi place sa cred ca are deja personalitate.Asa ca stai linistita, e normal ca bebe sa fie activ.
Eu iti doresc sanatate maxima si ai grija de tine si de bebe.
Pupici Miha si Simonica( 37 sapt)
dana_ene spune:
Andreea, e absolut normal si ca bebe sa aiba perioade in care misca mai putin, asa cum e la fel de normal ca tu sa-ti faci ganduri pe tema asta.
Cred ca toate femeile insarcinate au temerile acestea.
Mi-amintesc de sotul meu, care ma intreba de n ori pe zi: "a miscat ?", "a miscat mult?", sau, daca erau perioade in care bebelusha era mai lenesa "e normal ?", ca apoi sa respiram usurati: "a miscat !!!!".
Te pup si iti doresc sarcina buna in continuare, nastere foarte usoara si un bebe sanatos !
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
oneandreea spune:
Fetelor va multumesc pentru raspuns. ce-i drept m-am mai linistit un pic, gratie voua care v-ati gasit timp sa lamuriti mica mea dilema. Acum deja ma simt mai bine . va multumesc si va astept la discutii![]()
danielaD spune:
andreea, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, exact la fel patesc si eu! Dar daca ti se pare ca nu a miscat intr-o zi si vrei sa vezi daca e in ordine, manaca ceva dulce si vei vedea ca in maxim un minut doua incepe sa se fatzaie. La mine a functionat mereu chestia asta.
Daniela
Roxana_G spune:
Buna Andreea. Sa stii ca si eu patesc la fel si sunt in luna a9a. I-am spus si doctorului ca perioadele de veghe si somn ale lui BB sunt ciudat de lungi - uneori cate o zi intreaga. Am inteles ca nu am motive de ingrijorare, pentru ca fiecare copil are ritmul propriu.
Important este insa ca BB misca. Si sa te asiguri ca si in perioadele de acalmie se simt miscari - fie ele si mai usoare.
Rox
simoneta spune:
Buna Andreea!Bine ai venit printre noi!

Eu sunt in saptamana 33 si la mine este un adevarat maraton in burtica.Sunt ore in care, probabil oboseste bebita si nu se mai misca, dar asta nu este un motiv de ingrijorare.Important este sa nu treaca zile fara miscare.Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!
Simoneta
33s