pedeapsa
Raspunsuri - Pagina 2
Manuc spune:
Daca o faci, inteleg ca oricum nu va fi prima data. Continua asa si o sa-l obisnuiesti cu asta, ca sa nu-si faca probleme cand intarzii si nu te gaseste la telefon. Cu timpul asta se va transforma intr-o pedeapsa pentru tine.
Nu mai bine iti mai arunci un ochi din cand in cand pe telefonul lui sa vezi daca nu cumva trebuie sa-l pui la incarcat?
Manuela si bb Costin
val77 spune:
dragele mele , avea telefonul inschis si nu pentru ca a ramas fara baterie ci pentru ca avea treaba
Marina spune:
mey voi sunteti oameni seriosi sau nu? mey val stii vorba aia cu razbunarea....lasa omu in pace!!!
lily spune:
vall,
du-te la sora ta, roag-o sa-l sune ea sa il intrebe de tine...daca ii va raspunde ...
apoi poti sa il suni si tu
dar nu ca pedeapsa ci ca o lectie...
dar de ce crezi ca nu raspunde ? poate are treaba
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
Manuc spune:
Pai daca avea treaba... Problema e ca te-a mintit ca avea bateria descarcata.
Hai sa-ti spun cum as face eu, dar nu stiu daca merge la toata lumea: I-as atrage atentia de cat de multe ori as avea ocazia ca nu o sa-l mai sun ca nu cumva sa aiba treaba si atunci ar fi obligat sa ma minta, iar mie nu imi place sa fiu mintita. De sunat, l-as suna in continuare cand e cazul, dar i-as scoate ochii ca m-a mintit.
Manuela si bb Costin
carmenp spune:
Mi se pare mai degraba o reactie copilareasca, atita vreme cit este ceva serios intre voi. Firesc mi se pare sa discutati si astfel sa va lamuriti problemele. Ma gindesc si te intreb daca te vei marita cu el la fel vei proceda?
quote:
Originally posted by Manuc
Pai daca avea treaba... Problema e ca te-a mintit ca avea bateria descarcata.
Hai sa-ti spun cum as face eu, dar nu stiu daca merge la toata lumea: I-as atrage atentia de cat de multe ori as avea ocazia ca nu o sa-l mai sun ca nu cumva sa aiba treaba si atunci ar fi obligat sa ma minta, iar mie nu imi place sa fiu mintita. De sunat, l-as suna in continuare cand e cazul, dar i-as scoate ochii ca m-a mintit.
Manuela si bb Costin
Carmen, Ionut si Pasarica din burtica
val77 spune:
erau ghilimele la treaba, dar am uitat sa le pun
am mai avut probleme de genul asta , dar el neaga de fiecare data
sunt aproape convinsa ca ma inseala, dar nu l-am prins asupra faptului
ralucami spune:
Mi se pare o copilarie ce vrei tu sa faci! Incerci sa il presezi, sa il pui in situatii limita si nu e bine. Oamenii in situatii de genul asta reactioneaza ciudat(instinctul de aparare). Intr-o situatzie similara eu m-as fi prefacut ca nu s-a intamplat nimic si i-as fi strecurat o intrebare "pur intamplatoare" despre ce s-a intamplat. Tu crezi ca te-a inselat? Si prin absurd sa zicem ca da. Tu crezi ca "il prinzi" in capcana cu trucuri de genul asta? Eu zic ca totusi nu s-a intamplat nimic si iti faci griji degeaba( instinctul de autoflagelare il am si eu) Stai calma si nu fa gesturi pe care sa le regretzi mai tarziu
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Manuc spune:
Si daca te duci la sora ta crezi ca o sa-l prinzi? Ce e mai important pentru tine sa afli daca te insala sau sa-l pedepsesti oricum, chiar daca nu e cazul? Asaaa.. preventiv.
Manuela si bb Costin