Cum va impacati dupa o cearta ?
Raspunsuri - Pagina 4
camelia-daniela spune:
Emilia,
si la noi este asa...eu sint calmitatea in persoanä, iar el este un taur veritabil...chiar dacä nu are probleme, si le face singur!!!
Eu, imi fac ginduri, cind vin problemele!!!
Asa cä, il las sä se descarce, pt cä stiu cä-i face bine, dupä care ii trece la scurt timp. 19 ani am avut timp destul sä il cunosc. Asta nu inseamnä cä nu as avea personalitate!!!
Dar niciodatä nu ma jignit...pt cä stie incä de la inceput ce mä deranjeazä si ce nu!!!
Dacä m-ar jigni, atunci mi-as iesi si eu din fire si nu stiu ce ar iesi!!!...oricum, nu ar aräta bine!!
De cele mai multe ori aud reprosuri cä ceea ce am fäcut eu nu este bine, cä am fäcut dupä capul meu si nu a iesit bine!!...cert este cä dupä o perioadä de timp, se clarificä situatia si vede cä totusi a fost bine!! Mä comport cum spune zicala: "ciinii laträ, ursul merge!!", dar nu ca o jignire la adresa lui...asta o spun din experienta anilor pe care i-am petrecut impreunä!!
Si el are pärtile lui bune, si trebuie sä recunosc cä si el a avut dreptate in anumite chestii!!!...dar eu, intr-un asemenea caz, recunosc si-i spun cä a avut dreptate, cea ce el nu face!!!
Oricum, nu mai astept laudele lui si fac totusi cum gindesc eu, dar il consult si pe el, ca sä nu se simtä jignit. In ultima perioadä imi spune el sä fac cum vreau, cä si asa nu il ascult pe el...dacä as face cum zice el, as iesi in pierdere pe mai multe planuri, pt cä un bärbat nu poate gindi niciodatä ca o femeie, care trebuie sä impace si capra, si varza!!!
Asa cä s-a ajuns la o "intelegere" mutualä intre noi si de cind fac cum vreau si cum gindesc eu, ne merge mai bine!!!
De 2 ori in viatä am ascultat de el ( iepure fricos!!!) si am pierdut enorm!!...puteam sä fiu de 2 ori milionarä, färä sä fac prea mult, numai sä investesc, si nu am fäcut-o!!
Eu am avut un "nas" bun in ce privesc afacerile...in viatä trebuie sä recunosti cind ti se oferä sansa si atunci sä actionezi!!! Cine stie, poate imi mai oferä soarta incä o sansä!!!
Dar asta apartine de trecut si acum trebuie sä privesc inainte!!
Acum termin, cä deja am deviat de la subiect si se supärä IVI pe mine!!!
Cami.
Aurelia spune:
Cum spune si Cami inaintea mea ne certam ,pina aici nimic deosebit cam 99% din cupluri se cearta ,cel mai important este ca NU NE JIGNIM,ne certam cu voce tare rastita(mai mult io ca el.....nu mai are loc de mine)ne expunem parerile asa diferite cum sint ele si cearta se termina in doua feluri ,ori el recunaste ca am dreptate ,ori daca nu am dreptate i-mi raspunde mereu cu aceiasi fraza"dealtfel ce rost mai are sa continuam discutia caci cu tine nu o scot niciodata la capat"si punct, nu raminem suparati unul pe altul eu cred ca prapastia se formeaza atunci cind cearta contine jigniri,atunci sigur ca cuvintele lovesc ,dor si rana se vindeca greu s-au poate niciodata,feriti-va de jigniri deci cu toata fiinta voastra ,
Aura&Luca,22 luni
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by Ivi
Dragelor va rog sa cititi cu atentie intrebarea, nu este necesar sa spuneti ce credeti despre cuplurile care nu se cearta niciodata pentru ca oricum nu v-a intrebat nimeni....
........
vine de la planta Ivy.
Ivi,
este cazul acuma sä mä comport si eu la fel ca tine, sau nu?
Eu zic, cä nu!!
Cami.
hannen spune:
Si noi ne certam ,cum sa nu,insa niciodata nu ne jignim,absolut niciodata.Pur si simplu nu mi-am permis sa fac asa ceva.Nici vocea nu o ridicam,putin peste normal ,niciodata nu am tipat la el in sensul adevarat al cuvintului tipat.O singura data el a ridicat putin tonul ,era suparat ca am stat in vizita la o prietena vreo doua zile ,desi stia cit stau,s-a suparat,credea ca nu pot de dorul lui si vin fuga a doua zi acasa.Insa a avut o surpriza
Eu nu pot sta suparata ,desi ma aprind repede ,imi trece la fel de repede.El insa e exact invers,se enerveaza greu si-i trece cam la fel de greu.Eu sunt cea care face primul pas spre impacare.Dar surprize mai apar inca.De ex.in ultimul timp nu l-am mai bagat in seama si am evitat cite o cearta.Atunci el a venit frumos la mine si a inceput sa vorbeasca verzi si uscate sa ma gidile ,cauta *joaca*.
Au si certurile un farmec aparte,cu toate ca le urasc,ador impacarile.Sunt nemaipomenite
si cit mai putine certuri
Nicole&Amira
ruxij spune:
quote:
Originally posted by camelia-danielaquote:
Originally posted by Ivi
Dragelor va rog sa cititi cu atentie intrebarea, nu este necesar sa spuneti ce credeti despre cuplurile care nu se cearta niciodata pentru ca oricum nu v-a intrebat nimeni....
........
vine de la planta Ivy.
Ivi,
este cazul acuma sä mä comport si eu la fel ca tine, sau nu?
Eu zic, cä nu!!
Cami.
Eu am intrebat-o de la ce vine nickul ei, mie mi-a raspuns, Cami.
ruxij
camelia-daniela spune:
Imi cer scuze!!
Dar prima interventie a ei, tot nu mi-a pläcut, mai ales cä nu a participat cu nimic la acest subiect.
Pupici de la Cami, aia frumoasä si modestä!!