Romani din Cannes

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am uitat sa va urez o zi a indragostitilor cat mai frumoasa si cat mai romantica...
Eu ma voi scula dimineata, voi gati (drob a la Corina si aperitive...o prajiturica), ma voi face frumoasa, caci dupa-amiaza vom merge la Festivalul de jocuri (la Palatul Festivalului), iar seara ma voi face frumoasa , caci voi pregati o cina romantica....
Va pup! Happy Valentine's Day!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumim, Oana, pentru urari!
Vin si eu cu alemele si va doresc si eu toate cele bune!(conform obiceiului, se pare...)
Eu prefer sa spun ca pentru mine Sf. Valentin e tot timpul, deci nu-l sarbatoresc musai pe 14 februarie!
Cat despre cina "romantica", azi avem trei copii acasa, deci o sa fie cam greu sa ne ocupam de noi. In concluzie, la pranz o sa mancam la Quick iar diseara facem raclette. Dac-o mai fi loc pe masa, pun si lumanari (ce romantic! ce romantic!)
Va pup!
Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor,
Ma alatur si eu cu o urare de happy valentine, mult romantism - si nu doar azi ci tot timpul - si dupa cum spunea ( sau mai spune inca) o vedeta de la noi " Iubiti-va mult"
Apropos, oare mai exista emisiunea? Era printre preferatele mele :)
Cat despre noi, eu v-am spus parca ca sunt invitata la resto meu preferat de al meu sot, si desi abia am intrat in casa de la servici parca sunt nerabdatoare - si mi-e si foame recunosc! Si ce imi place la acest restaurant e ca la sfarsitul mesei, patronul iti ofera un trandafir si iti face o poza pe care ti-o da pe loc! Si poate azi e chiar mai special, nu stiu dar va povestesc eu!
Oana, ma bucur pt tine - e o veste minunata ....nu va ramane decat sa va puneti pe treaba!
Bisous à tout le monde,

alinus_bb

Mergi la inceput

Merçi, Alina, o sa ne apucam, dar nu inca, mai asteptam o luna-doua.....Oricum, esentialul este ca ne-am decis....Va pup si sa fiti iubite!

oana-cannes

Mergi la inceput

Oana, eu raman la ideea mea, ca trebuie sa va informati foarte bine inainte de a decide ceva.
Iti trimit un PM cu ce am gasit eu referitor la problema ta.
Mai vorbim.

Mergi la inceput

Sa sti ca, orice as mai gasi pe net, orice ati gasi voi pentru mine(va multumesc) nu cred ca as mai putea sa mai imi schimb ideea pt nimic in lume...Ar fi a doua oara cand mi se intampla asta de cand sunt aici, si numai eu stiu cat am suferit ca am renuntat la asta din cauza descurajarilor tuturor celor care erau in jurul nostru...Imi facusem atatea sperante, visam, si dupa aia s-a distrus totul si am fost bolnava din cauza asta. Am sa incerc sa evit sa va mai povestesc asta, ca tremur toata cand scriu si nu ma simt bine(imi face foarte rau)...Dar nu vreau sa se mai repete povestea o data! De o saptamana vorbesc numai de copil, ma gandesc numai la asta, numar zilele pana in aprilie cand ne-am decis sa ne apucam...Pentru mine este acum ori niciodata! Prefer sa-mi pun aceasta problema singura decat sa fiu nevoita sa sufar de fiecare data in felul asta...Va jur ca plang si eu si sufletelul imi plange cand ma gandesc! Asta e, voi face ceea ce simt, nu voi mai sta sa calculez nimic, absolut nimic! Va pup si va multumesc inca o data ca vreti sa ma ajutati cu informatii!

oana-cannes

Mergi la inceput

De ce nu mai ziceti nimic, fetelor? Sa nu credeti ca m-am suparat daca am scris revoltata un pic pe viata ultima oara...Eu ma gandesc la voi!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

Fetelor, va dau o veste buna: Aurelia, careia ii multumesc din suflet, mi-a dat adresa cu drepturile copilului in Franta, si, intr-adevar, asa este, copilul se naste francez, iar pe noi nu au nici un drept sa ne mai expulzeze dupa ce il nasc!

Oana, zi-mi si mie care e adresa asta, ca tare as fi curioasa sa vad despre ce este vorba!
Merci!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Eu sunt tot aici, Oana, si cum stii, chiar daca nu raspund intotdeauna, citesc cu placere ce si cum!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si eu fetelor sunt tot pe "baricade" si citesc tot!
"weekendul" meu ia sfarsit in seara asta si deci maine foarte dimi dupa cum stiti incep lucrul :)
Va pup,

alinus_bb

Mergi la inceput