Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 10
Aurelia spune:
Ia uite ce "Sfat Al Batrinilor" s-a incins aici de o luna de zile si eu habar nu aveam!!!Ma trezii si eu acum !!!Oana stiai ca ai carism mai fata? lider de sindicat sa te faci sa vezi cite vor cistiga sindicalistii!!!Zau ca nu fac misto ,da numa uita-te cite pagini s-au scris aici!
Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538
Otilia spune:
...si tot n-am aflat care era adresa aia...
Mai fetelor, dar de ce faceti club aparte si vreti numai români din Cannes??? Eu una nu-s din Cannes!
Ia sa deschid eu un subekt in care sa ne stringem din toata Franta, fete si baieti :)))
Ce ziceti?
Otilia&LaAdelita
lu.more spune:
Otilia, am gasit si eu niste informatii ca cele care te intereseaza, si pe care i le-am trimis Oanei. Erau pe site-ul ministerului de externe (francez). Daca nu gasesti nimic, spune-mi, si cand am putin timp mai dau din nou o raita pe acolo si-ti spun exact.
Iar romancele din Cannes (astea trei care suntem) suntem foarte mandre de noi, mai ales ca (sic!!!) ne-am si vazut in carne si oase si mai avem de gand sa ne intalnim!
Iar "vinovata" de tot e Oana, care a dechis subiectul!!!
Va pup!
bb_alinus spune:
Buna fetele,
Dar vaz ca suntem mai multe acuma!
Aurelia si Otilia sunteti binevenite la Cannes si nu facem club aparte, toata lumea poate sa ni se alature!
Aurelia eu te "stiu" de pe un alt site, si cred ca tu mi-ai vandut pontul cu siteul DC de care am devenit dependenta - chiar daca nu sunt f activa, il urmaresc din umbra, dupa cum am mai scris. Deci Aurelia, e posibil sa ma insel, dar tu sau una dintre fetele de pe celalalt site mi-ati dat adresa DC. Merci :))
Va pup,
alinus_bb
oana cretu spune:
quote:Oana stiai ca ai carism mai fata? lider de sindicat sa te faci sa vezi cite vor cistiga sindicalistii!!!Zau ca nu fac misto ,da numa uita-te cite pagini s-au scris aici!Merçic, Aurelia, dar prefer sa fiu aici lider de sindicat! Si cand oi avea si un bb, o sa fiu cel mai tare lider!
quote:Mai fetelor, dar de ce faceti club aparte si vreti numai români din Cannes??? Eu una nu-s din Cannes!
Nu facem un club aparte, dar eu nu am mai intrat ieri ca nu am fost acasa...dar daca vrei, poti sa te muti la cannes...si aici e aer curat... briza de mediteerana...
Ma bucur, fetele ca nu m-a deranjat reactia mea super-revoltatoare...dar sa vedeti ce reactii super-calin o sa am dupa ce vine ...
Va pup dulce!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
oana cretu spune:
Si apropos, Aurelia, am uitat sa iti zic ca sunt cel mai tanar lider de sindicalisti ...
oana-cannes
oana cretu spune:
Ma refeream de la "romani din cannes"...
Si uite asa va innebunesc eu cu mesajele...
oana-cannes
Aurelia spune:
Oana eu nu m-am deranjat de nimic mai ales ca sinteti niste dulci toate si mai ales ca sintem aici "surori de suferinta "in aceiasi tara departe de mamica si taticu,
Otilia chestia aia despre care i-i spusesem eu Oanei nu este altceva decit Conventia drepturilor copilului semnata de mai multe state membre in 1989 si intrata in vigoare in 1990 ,o gasesti daca dai o cautare pe Google cu "droits d'enfant" eram tare entuziasta cind am gasito caci nu stiam inca cit de mult ne "iubeste" pe noi rominii Sarkozi si habar nu aveam atunci cite legi si alte circulare s-au aprobat in franta ca sa stopeze emigrarea si sederea clandestina ,aici ,acum practic trebue sa ai noroc si sa fii mult iubit de dumnezeu ca sa-i scapi printre degete dragului Ministru! in rest ce sa mai spun daca o gasesti vezi ca scrie acolo la articolul 7 si 9 acele lucruri care m-au facut pe mine sa ma bucur enorm si sa sper pentru Oana si bebelusul ei!
Aura&Luca,2 ani!
Aurelia spune:
bb_alinus!e posibil ca eu sa-ti fi spus daca vorbesti de site-ul lu "nenea Gabriel
Racovita",stii tu ala cu intelectualii romini de paci de pe la noi!!!
Aura&Luca,2 ani!
bb_alinus spune:
Salutare fetele,
Aurelia, despre siteul inteligentilor informaticieni din Paris -si nu numai-vorbeam, cel al lui Gabi! Nu am mai intrat de mult pe el sa vad ce mai e nou si interesant.
Vroiam sa va urez weekend placut, eu maine plec pt un weekend prelungit la Lille si ma intorc miercuri dimineata abia. Si deja am un stres la gandul ca trebe sa iau avionu', si mai ales cu vremea din ultimele zile, si cu vanturile de aici, brrrrrrrrrr nici nu vreau sa ma gandesc.
Culmea e ca , desi lucrez la aeroport, toata ziua cu avioanele in nas si cu politicosul " Enjoy your flight" in varful limbii, numai in pielea pasagerilor nu vroiam niciodata sa fiu. Chiar ma bucuram ca ei pleaca si eu nu :)))) Cum se intoarce roata :))
Bisous si pe curand,
alinus_bb