Inseminare artificiala [IAS] 5
Raspunsuri - Pagina 6
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by cali
Am facut al doilea test azi dimineata, si a doua liniuta a aparut mai conturata decat la primul test! deocamdata, nu-mi vine sa cred si mi-e teama sa ma bucur, mai ales din cauza durerilor de burta care le am, destul de des, ca niste contractii..m-am programat la dr, dar abia sapt viitoare.. sunt foarte stresata sa nu se intample ceva rau.. durerile astea sunt ceva obisnuit?
Cali Doamne ajuta! Uita-te la mesajele puse de CorinaG sau Mel sau .. nu mai stiu cine exact, cand anunta sarcina, acum o sapt. cred. S-a discutat despre contractiile de la fixarea sarcinii. Una din fete a spus ca medicul i-a dat ceva.. parca No-Spa .. verifica! Stiu ca e important ca acele contractii sa nu fie foarte mari si sa nu dureze mult. Daca gasesc subectu' iti pun link-ul.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
cali spune:
Roxana, multumesc mult!am gasit subiectul si am citit.. intre timp am sunat dr si mi-a spus acelasi lucru: sa iau No-Spa si Scopantil, supozitoare, cand este nevoie! sper ca sapt viitoare sa ajung in Bucuresti!
gabid spune:
Saptamana viitoare fac HSG.Am fost aseara sa vorbesc cu doctorita.Mi-a dat niste analize de facut pt HSG:VSH si leucograma ca sa nu am infectii in organism si pe vineri,sambata (dupa ce vin nesuferitii de rusi )fac HSG.
Speram ca pe la sfarsitul lui februarie sa ajungem la Dr Cocei.Sper sa se termine cu iarna asta mai repede.Tratamentul as vrea sa-l incep in pe ciclul din martie.
Cali,iti doresc sarcina usoara!
Gabi.
cali spune:
Anis, bine ai revenit! cum a fost in vacanta??
Codri, ceva noutati??
Gabi, si eu am facut inseminarile tot cu dr Ccocei..
eu merg maine la dr. si de-abia astept, sper sa fie totul bine, si sa ma mai linistesc putin..vineri am luat si rezultatul la testul de sange, hcg, si valoarea este de 2536, s-ar incadra la sapt. a 5-a!
mult noroc!
Codri spune:
Cali felicitari! O sa fie bine.
Anis bine ai venit. Cum a fost in vacanta? Ce noutati ai?
Eu am facut joi inseminarea. Mi-am facut inainte 2 teste de ovulatie (unul miercuri si unul joi dimineata) si au iesit amandoua pozitive. Sper sa reusesc luna asta. E asa de grea asteptarea.
Codri
anis spune:
Fetele...
Cali, felicitari,
Codri multa bafta...
Asa cum povesteam si pe la aspirante....a fost superb in vacanta...m-am relaxat si nu m-am menajat deloc, chiar aveam nevoie de asta.
Pe de alta parte , am crezut un pic ca luna asta am reusit..dar..
Sunt in ziua 34 de ciclu ( nu am m-ai avut 34 de zile de ciclu de nu mai stiu cand,cred ca peste 1 an), au trecut 21 de zile de la inseminare, temperatura e de vreo 6 zile 36.6...si rusii nimic
Am facut 2 teste de sarcina, ambele negative...asa ca..nu am de ce sa sper..nu inteleg de ce nu imi vine odata.
Mie imi venea cu tot cu progesteron, fix intre 28-30 zile , rar atingea 32 de zile. Acum am oprit si progesteronul si tot, dr m-a certat mi-a zis ca de ce, ca progesteronul se opreste numai cand iti vine menstruatia. Eu am zis ca de ce sa m-ai i-au daca tot nu sunt , fiindca testele sunt negative, ce rost mai are..
La mine progesteronul nu are cine stie ce efecte asupra temperaturii, adica mai deloc, temp se comporta normal. Dar luna asta.. am avut niste oscilatii de temperatura incredibile, am atins chiar si valoarea de 37.3 ( am crezut ca am febra, dar temp corpului era 36.6...la mine maxima dintotdeauna a temp era de 37.1)) si dupa aia a scazut la 36.9...niste variatii..de iti sta minte in loc...
Chiar uitati-va la mine pe fetility, si spuneti-va parerea asupra oscilatiilor de temperatura!
Cand o sa ajung la dr, de abia astept sa ii arat asta....adica temperaturile..poate imi da o explicatie.
Singura explicatie pe care o am eu acum..e ca am o dereglare cred...si sunt tare nerabdatoare sa stiu ce si cum..ca sa pot merge mai departe.
Mi-a intrat in cap in schimb ca nu o sa am copii niciodata!
AniS
cali spune:
Anis, multumesc.. ma pregateam si eu sa-ti spun sa-ti iasa din cap prostioarele.. sunt sigura insa ca e ceva de moment, si ca deja ti-a iesit din cap ideea..referitor la temperaturi, nu ma prea pricep, dar cred ca nu este o regula sa ai temp peste 37 dupa ovulatie..
Cali