Inseminare artificiala [IAS] 5
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Eu mi-am facut testul acum 3 zile, si a iesit clar negativ. Eram in ziua 25. Sa fi fost prea devreme?
Oricum, eu una astept rusii maine sau poimaine.
Cali, eu spun ca e bb. Mai fa un test in 3 zile.
pupici
Crinuta
Corina G spune:
Cali, si eu cred ca e bebe. Sansele sint mici sa apara HCG-ul de la injectie dupa atita timp. Mai mari sint sansele sa apara HCG care a crescut din cauza unei sarcini. Mai fa un test miine si vezi daca apare linia mai bine conturata. Daca da, atunci singur e bebe.
Iti tin mult de tot pumnii!
Crinuta, si tie iti tin pumnii mult de tot!!
Cu drag,
Codri spune:
Cali au trecut 16 zile de la inseminare? Eu stiu ca dupa 16 zile, daca nu vin rusii poti sa faci test.
Crinuta cred ca e prea devreme ziua 25.
Va tin pumnii la amandoua si sa auzim de .
Codri
chmony spune:
Hello!
v-as ruga sa aveti amabilitatea de a ma orienta spre cativa medici din Bucuresti,care fac inseminare artificiala si FIV.
Va multumesc si sa fim
Mony
cali spune:
Buna dimineata, fetelor, ce faceti?? din cauza viscolului nu am putut ajunge la servici, si acasa nu am internet, dar ma bucura ca in cateva zile au aparut noi gravidute!! eu sunt in ziua 33, si in a 20-a zi de la inseminare, rusii nu au aparut inca.. dar am dureri de spate si de burta, cand si cand, exact ca la menstruatie. Cred ca mai fac un test maine dimineata!
Codri spune:
Cali cred ca ai reusit. Daca n-au venit pana acum rusii nu cred ca mai vin. Iti tin pumnii in continuare.
Eu am fost azi la eco. si am 2 foliculi f.grasi de 20mm si 22mm, desi sunt numai in ziua 10.Merg si maine la doctor, iar maine seara cred ca fac injectia cu Pregnyl si joi inseminarea.
Mai rau e ca s-a scumpit f.tare, de la 1,5 mil lei, la 70 Euro. Cam mult.
Codri
cali spune:
Am facut al doilea test azi dimineata, si a doua liniuta a aparut mai conturata decat la primul test! deocamdata, nu-mi vine sa cred si mi-e teama sa ma bucur, mai ales din cauza durerilor de burta care le am, destul de des, ca niste contractii..m-am programat la dr, dar abia sapt viitoare.. sunt foarte stresata sa nu se intample ceva rau.. durerile astea sunt ceva obisnuit?
Codri spune:
Cali sper din tot sufletul ca ai reusit si ca ai un mic in burtica. In ce priveste durerile sa nu-ti faci probleme. Am o prietena care, atunci cand a ramas a avut niste dureri f.mari de burta, iar ea tot astepta sa vina rusii din cauza asta. Am auzit ca la unele femei apar astfel de dureri de burta cand se fixeaza bebe.
Eu am facut la Cluj inseminarile. Joi fac a 3-a. Am fost azi la eco si foliculii mei au mai crescut, au acum 22 si 24 mm.
Codri