Inseminare artificiala [IAS] 5

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Ubi, Diana are dreptate, conteaza foarte mult mobilitatea.. si mai ales ca ai spus mai sus ca ai trompele mai lungi decat normal, se recomanda inseminarea.. eu sunt in aceeasi situatie: trompe lungi, si am inceput inseminarile, nu sunt dureroase, si sansele cresc.. mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu am mers la niciun dr.Pur si simplu de la Livia am luat tratamentul pt el...la fel a facut si Anis cu sotul ei.Si la ea este bine dupa tratament.

Eu am combinat tratamentul de la Ancar...(noua ne-a dat in plus si undestor 10 zile da si 10 zile pauza)cu tratamemntul naturist.
Mobiltatea sotului meu era 30% dar 10 % erau forme normale...pe noi Ancar ne-a trimis direct la FIV acum 3 ani.
Acum vreau sa incerc inseminari inainte de FIV.Eu le voi face la Dr Cocei la cabinet particular.Luna viitoare la sfarsit voi face un drum la Bucuresti...
Napraznic si telina conform prospectului 2 pastile de 3 ori pe zi.

Eu am scris tratamentul complet pe care l-am dat sotului meu pe subiectul:

TRATAMENTE OLIGOSPERMIE

ACUM AM OPRIT TRATAMENTELE SI VREAU SA CONTINUAM CU POTENT POWER PANA LA INSEMINARI.

Gabi.

Mergi la inceput

Valentina, temperatura e de cateva zile 36.8, dar eu niciodata nu am avut temp peste 37, dupa ovulatie.. a doua liniuta, a iesit asa pala, de-abia vizibila, asa ca nu prea am mari sperante..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Tu ai facut inseminare nu?Iei utrogestan acum?
Eu stiam ca indiferent cit de pala este a 2-a linie,daca exista, atunci esti gravida.Sper sa nu ma insel!
Peste 2 zile trebe sa-ti faci alt test,daca esti,se accentueaza liniuta.
Valentina

Mergi la inceput

Multumesc mult Valentina.. da, am facut inseminare si iau utrogestan 2/zi! mai astept sa vad ce se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Cali ai sanse mari daca a aparut si a 2-a liniuta, oricat de slaba ar fi ea. Peste 2 zile o sa iasa mai clara. .Doamne ajuta.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cali, eu am folosit un test Clear Blue, iar acolo scria ca, oricat de fina ar fi a doua liniuta, se considera pozitiv. N-ai citit prospectul testului despre cum se interpreteaza? Poti incerca un Clear Blue.

Sa auzim de !!!!
Anemona

PS: Cali, ai facut cumva injectie cu pregnyl inainte de inseminare?

Mergi la inceput

Anemona, am folosit un test ieftin, nu Clear Blue. Da, am facut si pregnyl inainte de inseminare. Poate influenta rezultatul testului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Da, Cali, Pregnylul da poate da rezultate fals pozitive la testul de urina (contine HCG), asa ca in cazul asta cel mai sigur este sa faci un test de sange care e 100% sigur. Sau sa treaca cel putin doua saptamani de la injectia de pregnyl, parca (asta parca scria pe instructiunile testului...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by cali

Multumesc Anemona.. mai astept cateva zile, daca nu vin rusii pana atunci, incerc si un test de sange! numai bine.

Cali

Doamne ajuta! Si io cred ca-i pozitiv daca a aparut si a doua, chiar paaala!
Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput