Filme

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mey, poate vrei sa zici Robin Williams nu Robbie Williams, ca asta din urma e cantaretu' ala englez care a facut parte din formatia aia care a fost si in Romania pe care nu mai stiu cum o cheama..bla bla bla:)))))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

"Take that", parca, Wannabe :)

Mergi la inceput

ya, ya julie..man, da' ce memorie ai

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Raportez si eu ! Ultimul film vazut e "Freaky Friday" ca prea se facea tam tam mare prin toate revistele despre el si "Birthday girl" cu Nicole Kidman. Nu cine stie ce, dar merg la umplut timpul cand sunt singura acasa.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Vin si io cu o prospatura vazuta aseara:"PHONEBOOTH" , un thriller tare, tare, chiar daca mie nu-mi place genul, asta e deosebit....Am stat cu sufletul la gura 90%din film. Sa-mi ziceti daca v-a placut.
Si un alt film vizionat mai demult este "PATCH ADAMS cu Robbie Williams...superb prin mesajul transmis. Cred ca imi plac toate filmele lui Robbie Williams.
A raportat,
ANDRUSHKA

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Robbie Williams-cantaretul britanic?
Io n-am vazut nici un film cu el.
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Era vorba de ROBIN Williams, dar asa-l alint eu in intimitate, Robbie... (Cum sa dreg si io busuiocu'acush...,na!Cre'ca ma gandeam la ochii lui Robbie in timp ce-l vizionam pe simpaticul dar uratelul Robin...) Si Wanabi m-a mai acuzat azi prin telefon ca, citez:"Ba, tzara (de data asta asa-mi zice ea in intimitate mie-n.r.), aia-i prospatura de film , ca l-am vazut acu' 1000 de ani." N-o fi la tine, ca io ma uit la muviuri din an in Paste, asa ca ptr mine e film nou.
Andrushka-cinefila

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Dragelor, ce e cu reclama la "Girl with a pearl earring"? ma refer la film. am vazut in fuga, n-am apucat sa aflu cand si cum...au facut astia un film dupa cartea cu acelasi titlu de Tracy Chevalier? mor de curiozitate. cunoasteti pictura (dar si povestea) lui Vermeer si a slujnicei sale? am vazut doar actrita, care seamana foarte bine cu fata din tablou. am cautat pe net si n-am dat de nici o informatie despre film :((

Mergi la inceput

Tz, tz, tz, cum conchita n-ai dat de informatii despre film ca are si website..sau ce fel de informatii cauti ca am tastat si eu titlul si mi s-au asternut gramezi.
http://www.tchevalier.com/gwape/index.html
http://www.girlwithapearlearringmovie.com/
asta e cica site-ul oficial.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ouch, nu da prea tare :)) multumesc, Oana. dar, am si eu o curiozitate: de ce au actorii accent britanic, ca eroii au trait in alta tara

anyway, l-a vazut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Vazut aseara "Life or Something Like It" cu Angelina Jolie.
Aaaaah, Angeliiiiina :)))))

Placut si Johnny Depp in rolul piratului ("Pirates of Caribbean"). Muah, Johnnny.

Doua recomandari de la mine pentru doua seri placute:)
J.

Mergi la inceput