Filme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Elena
Nu mi-a placut Gangs of New York pentru ca are prea multe scene violente..stiu, suna pueril, dar mie imi face rau violenta, de cate ori e o scena mai "tare" imi pun mainile la ochii si il rog pe sotul meu sa-mi spuna cand s-a terminat...
Elena&Laura

crede-ma ca am avut aceeasi problema, cu repulsia fata de scenele oribil de violente. numai ca m-a atras punerea in scena de la inceput, unghiurile de filmare, toata coregrafia si mai ales, na ca ma repet, formidabila transformare a lui Lewis, de nerecunoscut nu numai ca fizionomie, ci si ca stil actoricesc. asa ca l-am mai vazut o data, ma refer la film, ca muream de curiozitate cum reuseste Scorsese sa tina ritmul pana la sfarsit. ei, in a doua jumatate, recunosc ca m-a dezamagit, povestea se rataceste in niste hatisuri cam comerciale, o lalaie inconsistent, cred eu, pana la scena cu bombardarea orasului, cand filmul isi revine la calitatea voita initial de epopee, dar, vai, ca deja se termina filmul dupa scenele alea :)) parerea mea e ca deraierea de la flux care a stricat cel mai mult este incercarea de a introduce povestea de dragoste intre cei doi tineri ca episod separat, nu i-a reusit de nici o culoare vreau sa iti spun si asta a intrerupt respiratia normala a filmului, la fazele astea m-am plictisit. slabuta si scena tradarii, doar imaginile mi-au placut in scena cu biserica aparata tacut de femei si copii unde e neverosimila renuntarea la atac, n-am simtit nici o chemistry mai speciala in scena din final cand in sfarsit moare nenea cel rau. dar finalul-final, plus muzica, raman de referinta, cred eu, desi efectele folosite sunt banale (tehnic vorbind).

ei, uite cam din punctele astea de vedere nu i-as da prea multe bile negre filmului :))

sper ca nu te-ai suparat pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Cu riscul de a parea superficiala-"Suspecti de serviciu", apoi "American Beauty". V-ati dat seama,nu? Sunt fan Kevin Spacey. :))
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ultimul film, vazut in noaptea de Anul Nou, a fost "Pirates of the Carribean" cu Johnny Depp. Daca treci peste "animatia" cu fantome filmul e bun, are multe momente hilare, iar Johnny e minunat. Am vazut si Daddy day care - un film care sigur va place copiilor. Are si mesaj: lasati copii sa invete prin jocuri, nu incercati sa ii trimiteti la o gradinita gen colegiu.

Un an mai bun pentru noi toti!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Am vazut ieri "Birthday girl" cu Nicole Kidman e bunicel ,Un el si o ea care sau cunoscut pe internet,Nicole joaca rolul unei rusoaice .Tipul ajunge distrus.Merita vazut zic eu.Mi una mia placut.

Eryka & sufletzelul din burtica --->21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor ieri am mai vazut un film pe care vi-l recomand. Se numeste "Hero" si este cu Jet Li. Sa stiti ca nu este cu Karate sau alte prostii.( si eu cand am vazut distributzia am crezut ca e de duzina) E foarte fain si are un mesaj profund. Super! Il recomand din toata inima.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Filmele romanesti?
Scuze dar sunt mizerabile! Toata lumea vorbeste foarte mult si foarte repede, pline de injuraturi, multa multa mizrie si la propiru si la figurat, de parca toti am trai intr-o cloaca, in acelasi timp si gandeste "profund", asa cum le place romanilor sa se creada filosofi si super destepti, etc. Astea sunt filmele dupa 89. Inainte de, au fost filme seci, comuniste, putin mai decente, dar tot repede se vorbea, cu limba de lemn, cu glume seci si de prost gust, intr-un cuvant, parerea mea este ca cinematografia romaneasca nu a existat niciodata si nici nu va exista vreodata pt. ca pur si simplu nu avem talente in directia asta. Actorii romani, ma refer la cei vechi pt. ca despre cei noi nu stiu prea multe, actorii romani sunt Superbi Actori de Teatru, de Scena, nu de filme.
Asta e, si nu cred ca e nici o rusine sa recunoastem ca nu avem talent in cinematografie (vezi si alte tari).
In schimb, de cand sunt aici, duc dorul vocilor actorilor, pt. ca aici totul e in l. germana si nu ma pot obisnui de loc.
Gasesc ca are farmecul sau aparte un film, cu vocile naturale ale actorilor!
Sper ca nu am suparat pe nimeni!
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Si eu am aceeasi parere despre filmele romanesti . Mi-a placut doar un singur film realizat dupa '89: "Occident"
Inainte de '89 imi placeau filmele istorice.
A! Si sa nu uit "Liceenii" (dar nu si seria de dupa '89 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Eu pot sa va recomand niste comedii dragute pe care le-am vazut in ultimul timp: "Old school", "Freaky friday" si "Bringing down the house".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Adda ce coincidentza! Aseara m-am uitat pe Romania Intrenational la "Liceenii rock and roll" cu Stefan Banica JR si Oana Sarbu. Super! Si ma "plesnise " e melancolie, ceva de jale!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu sunt innebunita dupa filmele de dragoste. Pacat ca nu sunt prea multe (m-am saturat de filme cu monstruleti -vorba vine "monstruleti", ca-s pocitanii - sau cu pocneli). Ultimele filme romantice pe care le-am vazut: "A walk to remember" (Mandy Moore, Shane West), "Chocolat" (Juliette Binoche, Johnny Depp)

Mergi la inceput