moldoveni din toate colturile(2)...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Stai oleaca ,vin acush si cu probili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Oaleleuuu,da cine se leaga de noi moldovenii!
Ca foc si para ma fac!
Spu-ne repede KLA sa ne luam masuri de "precautiune"!Cristina si Mihnea pui de moldovean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

quote]Originally posted by 1Sanziana

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Chiar daca romanul respectiv este barfitor,moldovean,s.a.m.d ,dorul ne tara invinge sigur.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
[/quote
Uite asa mai intra si moldovenii in vorba cu lumea buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Originally posted by KLA

quote]Originally posted by 1Sanziana

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Chiar daca romanul respectiv este barfitor,moldovean,s.a.m.d ,dorul ne tara invinge sigur.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
[/quote
Uite asa mai intra si moldovenii in vorba cu lumea buna

Mai, tu ai dreptate. Ne-a cam "respectat" persoana respectiva.
Ce, vrea careva sa ne batem in sau in IQuri sau in maniere?
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mai,eu cred ca ea nu stie ce inseamna moldovean...hihih
fiindca sta in Japonia a uitat sensul cuvintelor.
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Fetelor nu va mai faceti inima rea!
Ia uitati-va oleac' la pozele Sorinei si o sa va dati seama ca e f tanara,copila, ca sa luati tot ce scrie in serios.
Si pe mine m-au apucat ''damblalele'' dar m-am linistit imediat cand mi-am dat seama cine a postat aceste remarci foarte ''respectuoase'' , de altfel!
Asa sunt unii compatrioti,ce sa facem!
Daca ar fi fost si stramosii nostri la fel acum sute de ani cand au trecut ''batalioane romane Carpatii'',poate azi nu ar mai fi existat Romania!
Pt unii oameni chiar nu se merita sa ne consumam energia!
Pupici multiiii pt toate moldovencele mele,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cristina tinerica, tinerica, da' vezi ce idei are??? Fata de altfel, chiar e respectuoasa, si faza cu moldovenii sigur i-a scapat...pe mine, in schimb, ma ingrijoreaza sablonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Lilanda,
Adevarul e ca ai dreptate si daca nu punea fraza de final, mai era ce era, dar asa a dat-o in bara de tot!
Daca ii baga pe toti oamenii(sau moldovenii, in cazul de fata) in aceeasi oala,mie nu imi pare prea normala la capusor.Ca peste tot sunt si uscaciuni , dar ele isi au rolul lor si nu putem sa generalizam doar pt ca am avut noi nenorocul sa gasim 2, 3 moldoveni.... cum spunea susnumita!
Eu cred ca in general suntem f muncitori, curati, dezghetati la minte, saritori,etc
Pup,
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!vai ce m-au scos din pepeni remarcele "tinerei".
scupele mele moldovence si eu sunt tinerica(poate sa confirme Cristina-palmyrah2002)si incerc intotdeauna sa nu jignesc , pe orcine ar fi ,nici macar cu o privire .........eiiii....ar trebui spuse mai multe dar cred ca nu merita.
multa sanatate moldoveni si pupici

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tpaula spune:

Salutare tuturor moldovenilor! Ma bucur nespus sa aflu ca sa format o comunitate a moldovenilor printre care ma regasesc si eu. Sunt din Iasi iar sotu e din Botosani, dar locuim in Iasi. Tin sa va spun inca o data cit ma bucur sa vad ca in sfirsit suntem "impreuna" la bine si la rau, a fost nevoie de un impuls(moldoveni din toate colturile...), iar noi am raspuns afirmativ . Sa nu uitati va rog sa ma treceti atit pe mine cit si pe sotul meu pe listuta moldovenilor. TRAIASCA MOLDOVENII! HAI IASU, HAI BOTOSANIU!
NUMAI BINE VA DORIM ! PAULA (de IASI) SI ADRIAN(de BOTOSANI)

Mergi la inceput