Bancuri 02.01.2004
Raspunsuri - Pagina 2
Imi_incep_viatza spune:
OFERTA SPECIALA LA MICROSOFT:
La achizitionarea oricarui sistem de operare Windows 95, 98, Me, 2k, XP, vi se ofera gratis 2 manusi de box si 5 butoane de Reset!eu stiu ca eu am win xp
Imi_incep_viatza spune:
Se īntīlneste Windows 98 cu o balega.
Balega: "Salut, eu sunt o balega!"
Win 98: "Ciao, eu sunt un sistem de operare."
Balega: "Mai lasa vrajeala! Daca tu esti un sistem de operare, eu sunt o pizza!"la info aveam win 98 si niciodata nu am reusit sa iau mai mult de nota 7
Anina_n spune:
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Claudelu spune:
Dumnezeu se hotaraste sa distruga Pamantul. Dupa ce s-a hotarat el, a chemat la el pe cei mai importanti trei oameni : Clinton, Ieltin, si ... Bill Gates.
Dupa de au ajuns toti la Dumnezeu, el le zice :
- Eu m-am hotarat sa distrug Pamantul. Voi trebuie sa va duceti pa Pamant si sa le ziceti celorlalti oameni.
Zis si facut.
Clinton in fata natiunii:
- Am doua vesti, una buna alta proasta. Prima : Contrar celor stiute de noi Dumnezeu exista. A doua el vrea sa distruga Pamantul
Ieltin la fel
Bill Gates la intrunirea cu actionarii:
-Am doua vesti, una buna alta si mai buna. Veste buna : Contrar celor stiute de noi Dumnezeu exista. Vestea si mai buna este ca nu mai trebuie sa reparam Windows-ul pentru ca vrea sa distruga Pamantul.
Imi_incep_viatza spune:
"Stimati pasageri, va aflati la bordul celui mai perfectionat avion, īn īntregime computerizat, fara echipaj uman, cu un pilot automat perfect, astfel conceput īncat nu se poate defecta niciodata, niciodata, niciodata, niciodata..."(ma gandesc oare care era sistemul de operare din computerul master al avionului )
Q: Care este diferenta dintre windows si un virus?
A : virusul nu se blocheaza niciodata.