Bancuri 02.01.2004
De ce un computer este mai de preferat unei femei?
1. Este intotdeauna acolo;
2. Orice ii cumperi vei folosi tu;
3. Nu se supara daca il neglijezi;
4. Nu este o problema deosebita daca priteniii iti fososesc calculatorul;
5. EASY TO TURN ON !
Bill Gates moare. Ajuns in fata lui Dumnezeu acesta ii zice :
- Pentru ca ai fost un om foarte important te las sa alegi unde vrei sa mergi : in iad sau in rai.
Dupa un timp de gandire Bill Gates zice:
- Pai , as avrea sa vad cum este fiecare loc, daca se poate.
Zis si facut.
Prima data Bill Gates se duce in iad. Acolo distractie la culme femei misto, bautura muzica, etc.
Dupa doua saptamani se duce si in rai. Ajuns acolo vede si el niste ingerasi care stateau pe norisori si cantau la harpa, in rest plictiseala.
Asa ca Bill Gates se duce laDumnezeu si ii zice ca vrea sa mearga in iad.
dupa vreo luna dumnezeu face o vizita in iad. Acolo il gaseste pe Bill Gates arzand intr-un cazan cu smoala.
Disperat Bill Gates striga:
-Doamne uite ce e aici. Nu seamana deloc cu ce era prima data cand am venit aici !
La care dumnezeu raspunde:
- That was just a demo !
Īntr-o seara, se īntorcea Billy Gates de la Microsoft, de la lucru. Mergīnd catre casa se opreste sa-si vada noua vila īn constructie. Fiind neatent si obosit, cade īntr-un sant unde īl viziteaza niste īngeri. Unul din ei se adreseaza lui Billy:
- Buna, Bill! Am doua vesti sa-ti dau: una buna, iar alta proasta. Cu ce sa īncep?
- Īncepe cu vestea cea buna, raspunse Billy.
- Vestea cea buna e ca la noi, īn cer, pe toate PC-urile ne-am pus Windows 95!
- Foarte bine! Dar care e vestea cea rea?
- Vestea cea rea este ca avem o mica problema si te luam cu noi īn ceruri sa o rezolvi...
Raspunsuri
Eryka spune:
Eryka & sufletzelul din burtica --->Va ureaza LA MULTI ANI pe anul 2004---> 20 saptamani
Babee spune:
computere..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Imi_incep_viatza spune:
Bietul Bill Gates .......mdeaaaaaaaaaaaa, cum sa nu.....chiar "bietul" :)))))))))))))))
m34 spune:
Am incercat si eu sa corectez data la PC si nu am reusit
Da' ce om avea cu totii cu Bill, dupa ce ca ne dam mereu cu Windows-ulul lui...