CE ZICETI DE LIC.CUZA-IASI?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Cind am terminat eu,Vulpoi(de la Cuza)era de un an directoare,tare draguta doamna,iar Geangalau se pensionase de 1 an desi am inteles ca acum e undeva pe la inspectorat,avea un program legat de niste burse in strainatate.Si eu o stiam pe fata lui,scumpica tare,dar cam nefericita.

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Anna Maria ghinion de neshansa! noi , asa cum iti spunea si Elena ne-am intalnit pe 29. Pacat ca nu ai vazut anuntzul la timp si nu ai reusit sa ajungi! Nici eu nu am facut la Cuza. Gimnaziul l-am facut la Racovitza, si liceul l-am terminat la Eminescu. Dar tin minte ca intr-o sala de curs de la Cuza am participat la niste cursuri organizate de UNICEF pe tema " Educatzie pt sanatate sexuala in randul adolescentzilor" Am urmat cursurile astea in jur de vreo 2-3 luni si apoi toata treaba s-a dizolvat pt ca coordonatoarea grupului plecasa in State cu o bursa.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Am stiut de acea intilnire,dar mi se parea ca sunt prea"nou venita".Am sa tin cont de cea din vara,cu toate ca s-ar putea sa fim la Falticeni,vom vedea cum vrea bb din burtica.

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Eu am terminat la Cuza in 1990 unde am facut treapta a doua (asa era pe vremuri). Tot la Cuza am facut si clasele V-VIII intre '82 si '86. In gimnaziu i-am avut ca diriginti pe cei doi Manoliu (father and son), unul a iesit la pensie iar celalalt s-a transferat la un liceu in zona industriala. In treapta a doua am fost la clasa profesoarei de geografie Prisecaru Maria.
Cele mai frumoase amintiri de la Cuza sint orele de biologie cu Motiu si de romana cu Olteanu Ana (chiar as vrea sa stiu pe unde as putea da de ea, a iesit la pensie prin '85 si locuia in cartier).
Imi mai amintesc de pasionantele meciuri de baschet in orele de educatie fizica cu Pintilie Dan si de orele de franceza cu Valeriu Benta (un homme à femmes cum spun francezii).
Chiar mi-a facut placere sa citesc despre acest liceu pe forum.
O zi buna tuturor

mihiasiro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Draga mihaiasiro, pe doamna profesoara Olteanu am vazut-o acum doi ani la o aniversare de 24 ianuarie, la liceu. Arata bine. Erau acolo si cei doi profesori Manoliu, desi nici unul nu mai preda acolo.
Domnul Pintilie a murit, saracul, mai de multa vreme, nici nu mai stiu cind.
Iar pe domnul Benta il mai vad uneori prin cartier, parca mai slab. Chiar si pe doamna Prisecaru am mai zarit-o uneori.
Oricum, "suita" de profesori de la Cuza e acum mult intinerita. Putini dintre cei din vechea garda mai predau pe acolo.

Elena si puiu mic, 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Elena I.

Anna maria, acuma, de mers in vizite cind ai un copilas, e mai greu, cred. Imi pare rau ca n-ai fost pe faza cind s-a anuntat intilnirea membrilor DC de la Iasi. A avut loc in 29. dec, subiectul il gasesti la "discutii generale". Cind va fi urmatoarea intilnire o sa te anunt. Dar, din cite am inteles, e la vara.

Elena si puiu mic, 35 sapt

Elena,dragalaso,chiar crezi ca scapi pina la vara?
Doar n-o sa asteptam atita amar de vreme sa ne vedem!!
Trebuie sa gasim noi o portitza in zilele noastre supraglomerate sa ne intilnim pina atunci!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Super, Cristina!
Chiar mi-ar face mare placere sa ne intilnim mai des!
lui Mihnea,

Elena si puiu mic, 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Draga Elena I.,

1 / Felicitari pentru "puiu mic" si ...
Multumesc pentru raspunsul despre dna Olteanu. Mi-as dori mult sa o revad, nu stiu daca isi mai aminteste de mine (eram totusi printre elevii cu talent la limba si literatura rom^na)dar asta are mai putina importanta.
Data viitoare cind voi veni in Ro voi incerca sa trec pe la liceu, poate mai gasesc vreun profesor care sa imi poata spune pe unde sa o caut.
Mi-a placut mult aceasta profesoara pentru ca era un om deosebit, sensibila, cu suflet, calma, o doamna distinsa. Am revazut-o la patru ani dupa ce iesise la pensie si nu se schimbase. In viziunea mea era o fiinta desavirsita.

2 / Mai stie cineva ceva de Anca Simionescu ? ERa profesoara de engleza la Cuza pina prin '86 - '88. S-a transferat dupa aceea la Scoala Vasile Alecsandri, in spate la Moldova. Am fost sa ii fac o vizita acolo pe 1 martie 1992, era ziua ei. A fost foarte placut impresionata. Pe mine m-a marcat pentru ca profesional folosesc engleza de patru-cinci ani, iar bazele cunostintelor mele in acest domeniu au ramas tot ce ne-a invatat ea in clasele de gimnaziu.

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

buna fetelor!!!
odata ce te-ai casatorit si mai astepti(sau deja ai)un copil relatiile cu ceilalti se schimba vrand nevrand.
mai ales ca aproape toate prietenele mele s-au casatorit si au plecat din tara ....
ce vreau sa zic: e ca mi-ar place sa facem intalniri mai dese , sa ne cunoastem si sa ne impartasim din experiente...ca la tel e mai greu sa vb cu cei dragi .
asa ca daca va hotarati sa ne cunoastem mai devreme de vara , sa puneti un anunt mare ca vvoi fi prezenta .
nu am facut liceul Cuza (Economic 1-absolvit in 1999)dar ma primiti si pe mine printre voi, nu???
in 35sapt.

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

Maluba,sa stii ca nu toti care au postat aici,au facut lic.Cuza dar macar am reusit sa ii mai adun pe citiva din Iasi,si cine stie poate prinde cineva curaj si pune o data si o ora la care sa ne cunoastem sau pt. altii sa se revada;asa ca haideti sa mai insistam...

http://community.webshots.com/user/annamariais

Teodoreiin 13 sapt.

Mergi la inceput