Ciudat....
Am si eu o intrebare "de baraj."
Daca dau la "cautare" - saphir desprecopii, iata ce imi afiseaza:
Desprecopii.com forum
... Mesaje noi, Clinica Virtuala Desprecopii.com Consultanta medicala online. ... Mesaje
noi, Anunturi desprecopii.com Daca avem sa va anuntam ceva... veti gasi aici! ...
www.desprecopii.com/forum/ privatesend.asp?method=Topic&mname=Danro - 101k - in Cache - Pagini similare
Desprecopii.com forum
... Mesaje noi, Clinica Virtuala Desprecopii.com Consultanta medicala online. ... Mesaje
noi, Anunturi desprecopii.com Daca avem sa va anuntam ceva... veti gasi aici! ...
www.desprecopii.com/forum/ privatesend.asp?method=Topic&mname=redrose - 101k - in Cache - Pagini similare
Desprecopii.com forum
www.desprecopii.com/forum/ privatesend.asp?method=Topic&mname=dana_ene - 101k - in Cache - Pagini similare ......si lista poate continua
De aici ar rezulta ca eu am trimis ceva mesaje private acestor persoane, nu??? Ideea este ca eu nu am trimis NICI un mesaj acestor persoane si nici nu le cunosk.
Intrebarea mea este: Poate cineva sa imi foloseasca contul? Si daca nu, ce reprezinta aceste mesaje pe care le-am gasit la "cautare" cu numele meu??
Va multumesc.
Saphir31 saptamani
Raspunsuri
Andrada spune:
Mesajele trimise apar ceva de genul www.desprecopii.com/forum/ privatesent.asp?id=#####
si alea citite apar la fel cu read in loc de sent.
Ce-ti apare tie este cu send (deci mesaj ne-trimis inca)apoi rutina si numele (tuturor membrilor pe rind) afisat in serial.
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
saphir spune:
Andrada, merci.
Nu stiu daca am inteles ce mi-ai explicat, dar sper ca e de bine
Saphir33 saptamani