Amantzi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by Luizax
(sau tremeteti un esemes la 6969 cu textul: uh beibi beibi :o))

Luizax - karkotash shef!

si directionezi mesajele catre mine

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Am crezut cä mä lipesc si eu de un gagiu bine si cu multe parale!!!...deh, de la oras!!!...dar väd cä nu mai vrea conversatie!!!

Giocsane Don Huane!!!...unde esti???...hai repede, cä am nevoie de buletin de Bucuresti!!

Lulu, cea plinä de foc!!!

P.S. Tu imi faci buletin de Bucuresti, iar eu vin cu 2 "argumente" serioase...e bun dealul???

Mergi la inceput

Mä refer la afacere, nu la deal...okay???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Hahahahahahahaahaha!
Fetelor sunteti tari.

Acina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Da' ce se invati' mey aici? Cursuri de zi sau fara frecventa? Si profesoru' undi' ii ?? Se da diplomi' or..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Lulu poate vrea omu` mai cu experientza...si de unde mai are el boletin ? are CARD !!!

Crystinne ii afashere mare pusa pi roate, trebuie acusi sa apara nea instructoru` di secs ...

Daca secs nu e, nimic nu e

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crystinne

Da' ce se invati' mey aici? Cursuri de zi sau fara frecventa? Si profesoru' undi' ii ?? Se da diplomi' or..?

Crystinne,

väd cä unii preferä färä frecventä!!!

Lulu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lily

Lulu poate vrea omu` mai cu experientza...si de unde mai are el boletin ? are CARD !!!

Lili,

io cred cä omu´nu stie ce vrea!!!...ba vrea "cunostinte de la tarä"...ba nu le mai vrea!!!...acu´le are si nu mä bagä in vorbä!!!...dar nu stie ce pierdu!!...o mindrete de fomeie!!
Väzui aci la noi la tarä...e un vecin pe deal la mine...una tare bunä...are suflet buuuun...ii ajutä pe toti berbantii care vin la ea!!!...dacä-i vezi cum fac si ce zic: " hai Doli, mai dä-mi!!!"...ehhh, ceva am vezut si eu la ei acolo, dar io sint si mai tare ca Doli asta!!!...zic de "argumente" si de restul, cä asta e important bre!!
Aoleu!!!...dacä nu mai are buletin, ce afacere mai fac eu???...am zis cä sint de la tarä!!...iote cä nu stiam cum vine asta cu buletinele!!...sau poate ii e rusine sä-mi spunä cä si-a pierdut buletinul??
Dacä-i asa, imi tin "argumentele" pt alt berbant cu buletin!!
Eu vreau sä mä fac fomeie de afaceri, d-aia cu costum frumos!!...am ginduri mari!!

Lulu, cea care mai sperä la printul cu buletin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Lulu,

dar cred ca asteapta momentu...o fi mai timid
...trebuie sa perseverezi important e ca vede si baga la cutie...e buna bucata asta asa ca o voi obtine orice ar fi ...

buletinul trebuie ca l-a pus la arhiva, sa nu uite de unde a plecat......da` crezi ca sinceritatile il ajuta pe om ? spune-i ca ti-e frica sa umbli nopatea la mini-jupe si iti trebuie un barbat curajos ...puternic...
si nu te costuma atita , sa vada ca esti gata sa renunti la totul pentru el...

nici eu nu am nici un raspuns la mail ? vai ce cumplit sa te ignore

<Daca secs nu e, nu e nimic >

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Meyyyy, 'drajele' moshului, da' parca suntem la "Interzis femeilor" , sau nu shtiu eu bine ?

Sau tocma' pt. ca e interzis 'fumeilor' atzi dat toate buzna aicea ? Oricum eu sunt norocos pt. ca aicea, in nord, ajungetzi mai greu, shi deci sutn mai ferit de ... ispitele lumeshti cu care prea-greu ii incercatzi pe berbantzii bucureshteni !

rezistatzi, baietzi, victoria e aproape !

SECSUKE

Mergi la inceput