Pentru copii- cel mai important
Raspunsuri - Pagina 5
vivi.chiriac spune:
Cam putin doar o varianta,unui copil trebuie sa-i daruiesti multe.Educatia,respectul fata de el insusi in primul rind si atunci devine curat pe dinauntru si pe dinafara,dragosatea pe care sa stie ca va trebui sa o imparta cu ceilalti de linga el si multe,multe altele.Sanatate la toti
Hollen spune:
Educatia iti deschide mintea...si ochii. Cel putin asa cred. Sunt totusi multe care trebuie insuflate personalitatii copilului.
Bruden spune:
Hm..eu nu am copii dar am votat "curajul". Daca avem curaj in viata...putem realiza multe...
E bine sa nu ne fie teama de greu ...de nou... si de ce ne rezerva viata...
Deci...curaj
Wellness spune:
Am bifat curajul, ca sa vad rezultatul sondajului. Dar, de fapt toate sunt importante. Pe toate ma straduesc sa le insuflu fetitei mele.
schuster laura spune:
Eu am votat RESPECTUL,deoarece sint convinsa ca le include si pe celelalte.
Dragostea o invata cred ca din prima clipa dupa nastere iar respectul impune multe lucruri.
Daca inveti sa te respecti pe tine atunci cred ca ve-i intelege ca trebuie sa respecti tot ce te inconjoara.Chiar si aerul care il respiram, trebuie anumite lucruri respectate ca sa-l putem avea.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar sint convinsa ca daca intelegeti sensul cuvintului respect,ve-ti intelege ce am vrut sa spun.
Deci cel mai important pt.mine personal este DRAGOSTEA SI RESPECTUL
schuster laura
MLDiana spune:
E greu sa ma opresc doar la o singura varianta.Oricum am votat doar una ca mai multe nu se poate.
Lidia ,Tiara si David D.
gabibarta spune:
fericire, iubire, si cele enumerate
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta