Alvaro este bine!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Sa va traiasca micul luptator si sa se faca bine cit mai repede. Mult noroc intregii voastre familii, sunteti o familie minunata si anul nou sa va aduca sanatate si bucurii.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

Bravo Elena, Al, si Alvaro- Daniel! Vor veni si zilele in care nu va va veni sa credeti prin ce ati trecut si ce puternici ati fost toti trei. Atunci toata aceasta experienta covarsitoare va servi ca o legatura puternica a voastra, unul cu celalalt, si a voastra cu Dumnezeu. M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Draga Elena , ne bucuram mult ca ai vesti bune despre micutul vostru. Speram sa-l aveti foarte curand acasa in mijlocul familiei. Si da, cand ai timp asteptam povestea nasterii lui.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Draga Elena,
Sa iti traiasca micutzul Alvaro , sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voinici ! Imi pare rau ca nu te pot ajuta concret, ma rog ca Dumnezeu sa fie cu voi !

Va doresc multi ani fericiti si sanatate !!!

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multa sanatate micutului si voua multa tarie sa treceti cu bine de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopeto spune:

Sa nu uiti Elene sa ne mai trimiti poze cu micutul Alvaro......e atat de frumusel mancal-ar mama.

Va pupam dulce pe toti,

Hope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur ca ati trecut cu bine si peste acest hop cu stomacelul ! Sa dea Domnul sa fie ultimul hop si sa ajungeti acasa cat mai curand !
Asteptam povestea nasterii lui Alvaro. Nastere, care se pare ca nu a fost prea grea, o data ce, deja, iti doresti al 2-lea BB.

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Sa fiti sanatosi toti 3 si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna. Vei vedea Elena ca micutzul tau va avea un destin special, care va compensa inceputul furtunos al vietii lui. Vazand fotografiile din spital, mi-au dat lacrimile si am retrait aventura nasterii fetitei mele, aceleasi fotografii, aceleasi tuburi, aceeasi aparatura de monitorizare, aceleasi sperante... Sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Draga Elena,

sper ca acest necaz sa fie ultimul pentru tine, micutul tau si familia voastra, sa creasca mare si sanatos si sa-ti aduca multe bucurii. piticul tau este un luptator, ai sa vezi ca asa va fi!
Multa multa sanatate.

Va pupam,
Ada si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

DE LA INCEPUT TIN SA VA MULTUMESC MULT DE TOT CA IMI SUNTETI ALATURI IN ORICE MOMENT...
Deci pe data de 6.01.2004 Alvaro-Daniel =scheletronul= este acasa cu mami si tati ai lui care il iubesc enorm de mult.
MULTUMESC, MULTUMESC,MULTUMESC MULT -NU STIU DE CITE ORI SA VA MULTUMESC PENTRU TOATE RUGACIUNILE SI TOATE VORBELE BUNE ADRESATE LUI ALVARO-DANIEL si mie + tati Al..dar eu sincer va MULTUMESC MULT DE TOT SI ASA CUM VOI TOTI V-ATI RUGAT PENTRU NOI SI NOI LA RINDUL NOSTRU NE RUGAM PENTRU VOI TOTII MEMBERI ACESTUI FORUM CARE ATI FOST ALATURI DE NOI IN ACELE 27 DE ZILE NEGRE -CARE VREAU SA LE DAU UITARI CU TOATE CA NU POT-...VOR FI IN SUFELTUL MEU TOT TIMPUL,,,ACUM MA UIT LA AL MEU INGERAS aLVARO-DANIEL SI NU IMI VINE SA CRED PRIN CITE A TREBUIT SA TREACA CA SA FIE LINGA NOI CEL CARE IL DORIM SI IUBIM FOARTE MULT...DAR CU DUMNEZEU INAINTE...
Trebuie sa fug la scheletron ca ii este fomica,,am fugit..si poze noi o sa pun cind adoarme Alvarica.
VA multumesc !
Elena&Al&Alvaro-Daniel va pupam mult de tot

http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput