Andreea Marin si lumea in care traim

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sa nu uitam ca salariul mare a lui Marin este platit de toata populatia , a se citi : orice posesor de TV trebuie sa plateasca abonamentul TVR (angajatorul lu Marin) desi multi nu se uita mai deloc sau deloc la TVR , ci aleg canale mai bune.

Deci pe Marin o platim cu totii... devine mai interesant nu ????de ce o platim asa de mult daca nu ne place ? ptr ca suntem obligati sa platim TVR ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nici eu nu sunt de acord ca trebuie sa platim obligatoriu la o televiziune pe care rar o vad, si in nici un caz nu ma uit al Andreea Marin...nu o invidiez (imi place de ex. Raduleasca), dar cand o vad cum isi tzuguie buzisoarele si mareste okisorii si intreaba:"Daaaa, si ce ati simtit cand v-ati revazut???", si ca nu poate scoate un cuvant fara desfasurator...mi se taie..... am ajuns sa evit si produsele la care a facut reclama....
Esca macar face stiri, si a fost recunoscuta si afara....si eplatita dintr-o firma privata, treaba lor...
Dar ca sa platesc taxe la stat ca sa-si puna Marin silicoane...bleah...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ei na, ca doar nu si-a pus A. Marin silicoane pe banii TVR-ului! Sa fim seriosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

silicoanele sunt o noutate ptr mine, dar e treaba ei .
banii multi pe care-i da TVR ei, televiziune de stat , asta e problema.
nimeni nu discuta salariile enorme ale vedetelor angajate la televiziuni particulare , cum fac de au atitia bani ii priveste.

problema noastra este Andreea Marin, si de stringe bani TVR de la populatie , buget si reclame? ca sa aiba destui si ptr Marin!!!!!

ca multe institutii de stat TVR e falimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Haideti sa fim seriosi ca salariul Andreei Marin provine din alte fonduri( a se citi aici advertising, producatorul de origine al emisiunii, etc.). Nu e platita ea din abonamentul Radio-TV. Cred ca a discuta salariul oricui, ca sa nu mai vorbim de cel al unei vedete nu duce nicaieri. Asta e salariul ei oameni buni si pace!!! Ca e socant mai ales fata de salariul romanilor, e adevarat, dar nicaieri, nimeni nu e egal cu celalalt.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Intrebarea este daca acea suma vehiculata de un ziarist necunoscut este reala???Si iata cum ne dam cu presupusul pe baza zicerii unui necunoscut care , repet, a vrut prin articolul sau sa-si vanda foaia!!
O avea A.M. salar mai mare dar nici suma din articol nu cred.

Sa va zic un banc care l-am auzit chiar zilele astea si tare se mai potriveste aici!

Un vanzator ambulant de ziare, striga cat il tine a gura, pentru a vinde ziatul bineinteles:
- Mare escrocherie! 12 victime!!
Se opreste un cetatean, cumpara ziarul si cauta repede articolul cu pricina , si nicaieri nu-l gaseste, dar vanzatorul continua sa strige:
- Mare escrecherie! 13 victime!
.......
O fii de ras , o fii de plans,iata cum vine cu manipularea persoanelor prin mass-media!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Korekt !

Cristina

Mergi la inceput