Iar va bat la cap cu intarirea sistemului imunitar, dar am devenit obsedata de subiectul acesta, de cand Antonia a inceput gradinita si acolo mai toti copii tusesc.
Eu ii dau tinctura de propolis si Echinacea, cate 5 picaturi din fiecare, de 3 ori pe zi, inainte de masa. Asa mi-a recomandat pediatra, insa mi-a spus sa tin cura cam 3-4 luni, ori in articolul acesta din F.As , scrie cu totul altceva.
Voi dati la copilasi Echinacea? sau ati auzit ceva legat de aceasta planta? cum ar trebui administrata copiilor sub 3 ani??
Si acum link-ul: www.formula-as.ro Nr.actual 541, la rubrica MEDICINA NATURISTA.
Multa sanatate si numai de bine, Madi & Antonia Nicole
Mie mi-a recomandat medicul pediatru sa-i dau copilului (3.6 ani) extract de echinaceea - IMUNOGRIP. Contine alcool, se recomanda copiilor de peste 2 ani, asa scrie in prospect.
Daca ai nevoie de detalii, spune-mi.
eu ii dau Alexei ursuleti de la Walmark. fiecare ursulet contine 30mg echinacea si ii dau una pe zi timp de 30 de zile. apoi se face pauza. nu se recomanda la copii sub 3 ani. dupa ce termin cura asta, ca mai am vreo 3 pastile o sa ii dau si eu tinctura de propolis. vom vedcea ce-o iesi.
,don'soara Alex si bb Teo