dilema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Initial creeata de val77

de ce noi femeile cand suntem inselate , trebuie sa stim sa iertam si sa fim incontinuare dulci si dragalase?
nu prea am auzit ca un barbat sa se poarte normal cu prietena sau sotia dupa ce aceasta la inselat

Da' nu trebuie deloc, iubita! Este o optiune, nu o obligatie. Pentru unii aceasta optiune merita luata in calcul, pentru altii pur si simplu nu!
Eu personal nu sunt de acord nici ca a ierta asa ceva e o dovada de "desteptaciune", si nici ca cei care continua relatia sunt neaparat niste invingatori. Din ceea ce am vazut eu pina acum in jurul meu pot chiar sa spun ca dimpotriva, sunt niste invinsi, resemnati care fac compromisuri foarte greu de justificat in primul rind fata de ei insisi. Eu cred ca in primul rind frica si neincrederea in fortele proprii te fac sa accepti lucruri de genul asta. Da, cu copiii este o problema spinoasa, dar eu cred ca conteaza foarte mult si in ce atmosfera creste un copil, nu numai sa creasca cu ambii parinti. Parerea mea este ca un copil poate fi mai echilibrat chiar daca creste cu un singur parinte, dar intr-o atmosfera buna, decit daca creste cu amindoi intr-un climat de minciuna si neincredere.
Parere personala!
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Nu e nici o dilema dupa parerea mea!
Nu e legat de sex sau alte considerente ci numai de dragoste. Daca iubesti pe cineva ierti, ierti, ierti pana la moarte. Daca nu, reusesti foarte repede sa fii neiertator si sa rupi relatia...vorba aceea :" cand e dragoste putina lesne a gasi pricina!".
Dar daca tu iti pui intrebarea asta...inseamna ca dragostea ta pentru el se cam duce....sau dragostea lui pentru ea se duce...
Si-apoi depinde de multi factori. Daca el te inseala poti sa te gandesti ca ei ca specie sunt cu mult mai condusi de instinc - "creierul unui barbat nu poate iriga doua organe in acelasi timp" - decat noi femeile.
Dar eu zic ca o femeie care e doamna si se respecta simte si stie cand e inselata si cand e cazul sa accepte compromisuri.

Mergi la inceput