dilema

dilema | Autor: val77

Link direct la acest mesaj

de ce noi femeile cand suntem inselate , trebuie sa stim sa iertam si sa fim incontinuare dulci si dragalase?
nu prea am auzit ca un barbat sa se poarte normal cu prietena sau sotia dupa ce aceasta la inselat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Pt ca suntem sexul slab? Nu stiu.Nu am fost inselata si nici nu am inselat.dar din cite am auzit sunt si barbati care iarta.
depinde de caracterul fiecaruia.

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale spune:

Sunt si barbati care pot sa ierte. Cum sunt si femei care nu pot sa fie mereu dulci si dragastoase. Nu e vorba numai de unicitatea fiecaruia in parte, ci si de a cuplului. Si e vorba de cum si cat iubesti. De ce unui copil ii ierti mereu greselile? Pentru ca il iubesti complet, total, fara sa astepti nimic in schimb. Rareori se intampla sa iti iubesti sotul/sotia la fel de complet. Ferice de cei care au parte de aceasta dragoste! Dar iertarea adevarata vine doar impreuna cu dragostea adevarata. Si nu are nici o legatura cu faptul ca esti barbat sau femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pnetru ca suntem mult mai destepte decat ei! Ce alternativa avem? Scandaluri, reprosuri...nu duc nicaieri. Ori la ei orgoliul masculin...
Fiecare are la indemana cele 2 optiuni: sa continue sau nu relatia. Cei care o continua (in masura in care relatia este solida si merita continuata), sunt niste invingatori. Fie ca e vorba de un el sau o ea. (vorba ta: mai des intalnesti o "ea", dar exista si suficienti "ei" cu minte in cap!)

Adina+BB29W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Nu cred ca iertarea tine de sex. Iti ierti partenerul doar daca il iubesti si vrei sa mai ramai cu el, nu? Faza cu "trebuie sa stim sa iertam si sa fim in continuare dulci si dragalase", mi se pare o prostie imensa. Adica stai cu partenerul tau pt ca trebuie? De unde "trebuie" asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

nu inteleg de ce facem atatea sacrificii in numele iubirii
ei nu iubesc la fel ca noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Vorbind la modul general, sunt de aceeași părere cu Val că femeile, mai ales în România, ar avea mai mult de cîștigat în viața personală dacă s-ar gîndi mai mult la ele și ar face mai puține compromisuri. Din păcate, la noi femeia este educată ca întotdeauna să fie altcineva înaintea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sunt total de acord cu Ale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Val77, cand n-ai copii...e o vorba: "taie poala si fugi". Nu te obliga nimeni sa ierti nimic.
Copiii insa schimba mult situatia. Nu poti lua o decizie doar asa, ca nu poti sa treci peste o chestie care li se intampla aproape tuturor, mai devreme sau mai tarziu.
Eu nu am prea auzit de divorturi intentate de barbati pt ca nevestele aveau o aventura, sunt convinsa ca sunt; dar mult mai multe sunt "ele" ce nu pot trece peste acest lucru...si, culmea, nimeresc apoi un altul, care le face la fel, dar ele nu mai comenteaza nimic...

Adina+BB29W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Nu exista noi femeile asa cum nu exista noi barbati in privinta asta. Fiecare are personalitatea lui, fiecare iubeste in felul lui, fiecare poate sau nu sa faca compromisuri mai mari sau mai mici.
Fiecare iubeste .... sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

quote:
Originally posted by reiki

Nu exista noi femeile asa cum nu exista noi barbati in privinta asta. Fiecare are personalitatea lui, fiecare iubeste in felul lui, fiecare poate sau nu sa faca compromisuri mai mari sau mai mici.
Fiecare iubeste .... sau nu.

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

Exact asa...nimic mai mult

Mergi la inceput