Viitoare mamici mici de statura, mici peste tot..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Eu am 1,54 m si am nascut normal f rapid si fara probleme.Sunt mai rare cazurile in care se recomanda cezariana din cauza canalului de nastere prea ingust.Numai medicul iti poate spune.Mie mi s-a spus ca in general mignonele nasc mai usor!?
Nastere usoara!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am inaltimea de 1,57 m, iar bebica mea a avut la nastere 4 kg,
55 cm, 36 cm (circumferinta capului). A iesit fara probleme pentru ea, dar eu m-am facut evantai.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Draga mea,

chinezoaicele sunt f mici de statura (mai micute ca tine) si fac copii de 3-4 kg si n-am auzit pe niciuna (si cunosc destule, doar am locuit in China Town...) sa fi nascut prin cezariana.
Deasemenea copilul e in general in raport cu mama, astfel ca inaltimea chiar nu conteaza. In momentul nasterii toate ne dilatam la 10 cm indiferent de inaltime....
Eu am 1.67 m si copilul meu avea 3 kg (craniul normal de mare, fontanelele OK) si nu l-am putut naste natural din cauza disproportiei cefalo-pelvice, dar e f adevarat ca am soldurile f inguste ca un barbat, deci si bazinul ingust. M-am chinuit e drept si am ajuns la cezariana, dar ma simt impacata ca am incercat normal.
Eu zic ca merita sa incerci natural.

pupici si nastere usoara oricum ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Nu-ti mai fa probleme, eu pot sa-ti dau ca exemplu o natie intreaga de mamici mici de statura, mici peste tot - japonezele. Si nu prea se aude aici de cezariana. Este doar o alternativa in cazuri extreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

eu am 1,58 m ,si 45 kg inainte de sarcina, am nascut natural f.usor, se stie fetele mici si slabute nasc mult mai usor decat cela mai mari.Eu am nascut in 2 ore de cand au inceput contractiile, destul de usor, nici nu ma asteptam sa fie asa usor. Nu te speria,e mai bine sa nasti normal. Iar baietelul meu nici nu a fost prea mic 3,450 kg, si nu a iesit cu oasele "incalecate"cum spun unele.
Nastere usoara si mult curaj!
Anda si bb Albertut
http://community.webshots.com/user/monica1816

anda

Mergi la inceput