Viitoare mamici mici de statura, mici peste tot..
Raspunsuri - Pagina 2
Andreutza spune:
Eu am 1,54 m si am nascut normal f rapid si fara probleme.Sunt mai rare cazurile in care se recomanda cezariana din cauza canalului de nastere prea ingust.Numai medicul iti poate spune.Mie mi s-a spus ca in general mignonele nasc mai usor!?
Nastere usoara!
Andreea & Octaveatza
Bobita spune:
Eu am inaltimea de 1,57 m, iar bebica mea a avut la nastere 4 kg,
55 cm, 36 cm (circumferinta capului). A iesit fara probleme pentru ea, dar eu m-am facut evantai.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
allya spune:
Draga mea,
chinezoaicele sunt f mici de statura (mai micute ca tine) si fac copii de 3-4 kg si n-am auzit pe niciuna (si cunosc destule, doar am locuit in China Town...) sa fi nascut prin cezariana.
Deasemenea copilul e in general in raport cu mama, astfel ca inaltimea chiar nu conteaza. In momentul nasterii toate ne dilatam la 10 cm indiferent de inaltime....
Eu am 1.67 m si copilul meu avea 3 kg (craniul normal de mare, fontanelele OK) si nu l-am putut naste natural din cauza disproportiei cefalo-pelvice, dar e f adevarat ca am soldurile f inguste ca un barbat, deci si bazinul ingust. M-am chinuit e drept si am ajuns la cezariana, dar ma simt impacata ca am incercat normal.
Eu zic ca merita sa incerci natural.
pupici si nastere usoara oricum ar fi!
OtiliaLia spune:
Nu-ti mai fa probleme, eu pot sa-ti dau ca exemplu o natie intreaga de mamici mici de statura, mici peste tot - japonezele. Si nu prea se aude aici de cezariana. Este doar o alternativa in cazuri extreme.
anda141 spune:
eu am 1,58 m ,si 45 kg inainte de sarcina, am nascut natural f.usor, se stie fetele mici si slabute nasc mult mai usor decat cela mai mari.Eu am nascut in 2 ore de cand au inceput contractiile, destul de usor, nici nu ma asteptam sa fie asa usor. Nu te speria,e mai bine sa nasti normal. Iar baietelul meu nici nu a fost prea mic 3,450 kg, si nu a iesit cu oasele "incalecate"cum spun unele.
Nastere usoara si mult curaj!
Anda si bb Albertut
http://community.webshots.com/user/monica1816
anda