Fete din Austria (2)

Fete din Austria (2) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

...continuarea...

Otilia&LaAdelita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

avem si partea a doua......
Multumim Otilia, acum putem scrie linistite...multttt
Noi am dormit 10 ore ..mama si ce bien e, numai de 2 ori m-am trezit..deh..nevoile..dar in rest bustean, stiti vorba.Acum sa ne revenim, ca suntem botosi, si sa ne punem pe treaba(adica spalat si facut ceva papa pt sot).
Alina, multumesc de urari, oricum am vorbit ieri, si te astept azi

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Hehe...,avem pagina noua...
Fetelor plec de sarbatori in Romania,abia astept ca nu am mai fost din vara .De Craciun parca i-mi place mai mult in Romania decat aici,astept cu nerabdare colindatorii ,parca nu e craciun fara ei si fara carnat proaspat prajit si sarmale...
Tori voi cand plecati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Merci Otilia, parca mi-ai/ne-ai citit gīndurile ca se facuse prea sufoasa pagina asta...
Voi cele care plecati īn Romania de Sarbatori , aveti grija pe drum ca ninge cam peste tot.
Si sa petreceti biiiine si sa va īntoarceti sanatoaaase cu familion cu tot...OK ?

Draga Klavier , ti-am trimis un mesaj privat (ref.la cetatenie)dar nu sīnt deloc sigura ca a functionat
- - da sau nu

Sa stiti ca acum e zapada īn Salzburg , ninge de doua zile foarte frumos si mi s-a facut dor de voi... da, de voi toate, inclusiv de cele pe care pe care īnca nu va cunosc personal

Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

avem pagina noua datorita Otiliei:multumim mult.si aici ninge de doua zile ,e multa multa zapada.la toate care merg in tara sa se distreze si pentru mine.as dori si eu mult sa merg in Romania de Cracin dar deocamdata nu se poate.va pup pe toate si sa aveti grija de voi.

gandler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Halli hallo leute
Noi azi am mai tras o 'intalneala' in 4..adica eu, Alina si Heli si Vio desigur...Heli a avut treburi importante la capitala, iar eu si Alina ne-am bagat la o salatica, sa papam, ca asta e.Intai burta, apoi restul.
Dimineata treaba, harnicuta tare, la amiaz plimbare, acum am lipait o berica mica(doamne, as bea bere intr-una, cred ca-l fac bautor de bere), si m-am cam molesit, vreau la nani.
Anto..ce fain ca pleci acasa..si eu as merge..dar asa nu ma mai incumet la distanta, ca mi-.e teama sa nu nasc prin tara.Noi cautamd e zor mate pentru caltabosi, am 'aranjat' cu mama sa-mi trimita un capat de toba si sorici ca ..deh..pofte de graviduta, dar adevarul e ca le simt lipsa ..bunatatilor de Craciun.Nu ma prea omor dupa carnati, iar Vio mai poate astepta.Dar musai Craciun cu sarmale cu varza si mamaliguta, ca nu scap...Dar de-abia astept, ca oricum nu fac sarmale decat de 3-4 ori pe an.
Astazi am inspectat piata la brazi, anul trecut ne-am trezit pe 24 ca vrem brad, si o sfeclisem ca nu mai gasesc..si incepusem sa plang.Dar am avut noroc si exact cand strangea unul bagajele(adica brazii) l-am oprit si am luat unul.O frumusete, nu am avut niciodata.Anul asta m-am dus si am intrebat daca mai au, mie-mi place sa fac bradul in Ajun , asa e obiceiul pe la mine, si e problema ca nu am unde sa-l pun daca-l iau mai devreme.Poate pe balcon..dar nu prea e loc.Si de-abia astept..........
Si la noi a nins, de-aseara, ma speriasem chiar ca nu mai pot iesi din casa, daca ingheata si e putin polei sau zapada gata, adio iesit din casa.Dar bine ca nu a fost cazul, si-am putut iesi la plimbare cu Alina.Dar sincer, Craciun fara zapada asa..parca nu are farmec, nu??
Drum bun celor ce pleaca deja in Romania, Anto-sper ca mai trancanim macar nitel pana pleci...si Nelke... noi suntem aici si ne colindam virtual si in gand.
Sanatate la toate si somnic usor.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Dragele mele fete,

Sunt in culmea fericirii pentru ca tocmai am castigat bilete la STARMANIA!!! M-au sunat azi de la Nokia sa-mi spuna ca avem 2 bilete gratuite pentru data de 2 ianuarie. Mai sa chitai de bucurie in telefon! Nu stiam cum sa le mai multumesc... Noroc cu Sanducu, ca el tot joaca pe Internet la Gewinnspiele. Ramane numai sa vedem cu cine lasam puiul in seara aceea, ca nu avem pe nimeni disponibil.
Si acum, ca e perioada Advent-calendarurilor, ne-au mai venit 2 pachete, unul de la BIPA, cu un ursulet Panda, la fix pentru puiul nostru (doarme acum cu el in pat) si unul foarte frumos de la Mondo, in care era un CD cu muzica de Craciun, lumanarele aurii si un Mos Craciun intr-un bol de sticla, din acela pe care daca-l scuturi, se vad fulgi de zapada, tare frumusel.
Sambata seara am fost la o petrecere la primarie, fiindca avusesem si pentru acolo doua bilete castigate. Mi-am facut eu mii de sperante ca o sa fie ceva de mare clasa, dar din pacate era discoteca in toata regula, cu pustime, fum de tigara ... Si deci n-am ramas mult la party, ca era clar ca nu e de stat cu puiul acolo.
Cu greutatea abia am ajuns la 56, merge greu, fetelor, nu mai reusesc sa scad sub cifra asta . Daca era sa ma inscriu in graficul pe care il facusem, acum trebuia deja sa fi ajuns la 53. Pisi sta insa foarte bine, mai are doar 800g de dat jos si ajunge la greutatea ideala pentru inaltimea lui. Chiar radeam ieri cu el ca zicea ca ne uitam la ceas infometati sa vina mai repede ora mesei, iar dupa ce ne ridicam de la masa stam cu ochii pe ceas si asteptam masa viitoare.
Dar lui cura asta de slabire i-a mai adus ceva bun si anume i-au iesit analizele mult mai bune, am fost azi sa-i iau rezultatele. Ca avea colesterolul si trigliceridele imense, a urmat 1 an tratament pentru ele, nu se prea vedea vreo ameliorare semnificativa sub medicatie, dar acum, ca a slabit, a ajuns cu colesterolul la normal, iar trigliceridele mai are putin si le normalizeaza si pe acelea, va dati seama ce minune ?!!? Asa ca in seara asta ne-am sarbatorit cu niste "ficatei" (sa va traduc, "ficateii" sunt cartofi prajiti din aceea genul Pringles).
Azi am fost si cu puiul la vaccin la doctorita , a fost cumintel, dupa un miau-miau scurt, a si uitat ca a fost intepata. Sunt stressata ca are un nodul la san, dar doctorita a zis ca nu e nimic grav, ca fac des copiii, din cauza excesului de prolactina din laptele matern (am intarcat-o acum 1 luna), iar apoi mai secreta si ei o perioada prolactina, dar cu timpul o sa-i dispara nodulul. Asa mi-a zis si dr. Jilavu, ca daca am fost azi la el sa-i iau analizele lui Sanducu, am zis sa-i arat si puiul. Voi ce credeti? Ati mai auzit pana acum de noduli la san la bebelusi? Faptul ca mi-au zis amandoi medicii la fel, m-a mai linistit, dar pana nu-i trece, tot mai port un pic de teama in suflet...
Si pentru ca tot am iesit in oras, am umblat creanga pana tarziu prin magazine, ca tare mai imi place. M-am uitat de cadouri de Craciun si de un cadou pentru o prietena iugoslava care va naste in curand. Off, ce ma mai atrag ornamentele astea de Craciun, pe toate le-as cumpara! Numai ca noi, acum, cu puiul, nu prea mai putem orna cum trebuie de Craciun, ca nimic din ce-i e la indemana nu-i scapa.
Sa va mai povestesc despre Ana Maria ca zilele astea a invatat sa chiuie, asa ca face asta cat mai des si mai tare cu putinta. Si ii place sa ne alergam prin casa. Azi n-a stat o clipa locului la pediatra, numai pe hol s-a plimbat, inclusiv i-a batut la doctorita in geam .
Sa nu uit, ca atata am scris, sper ca nu v-am plictisit. Dragele mele Adriana si Alina, va multumesc mult pentru urarile de ziua mea!
Draga Gabriela, am vazut si eu pozele de pe link-ul pe care ni l-ai dat. E tare frumusel Lukas (ce perisor bogat are in cap!...) si intr-adevar aduce destul de bine cu Antonia. Sper ca i-ai trasmis lui Madi urarile mele pentru baietel, sa-i traiasca! As fi vrut sa-i dau un SMS cu urari, dar am zis sa n-o mai deranjez. Ea pare schimbata in pozele tale, incarcata de griji, iar culoarea parului ei m-a surprins. Antonia se vede ca a mai crescut, dar tot o dulce a ramas .
Draga Anto, draga Denis, va doresc drum bun si sa aveti o sedere cat mai placuta in Romania! Sarbatori fericite!
Ai dreptate, Anto, nicaieri nu-i mai frumos ca acasa de Craciun, impreuna cu cei dragi, cu bunatati si colindatori la geam ...
Va sarut cu drag, fetelor, si inchei aici.

Amelia si Ana Maria - 1 an si 3 luni.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Mai fetelor nu prea mai am timp sa scriu ,sunt intr-un stres continuu.
Cum am un pic de timp fug la cumparaturi ,nici nu am luat inca cadouri de Craciun ,da`nici nu stiu ce sa iau...
Amelia da`ce noroc aveti ,ce mai castigati cand intr-o parte cand intr-alta ,eu de can sunt aici nu am castigat 1euro .Ar trebui sa puneti si la Lotto ,cine stie poate chiar aveti noroc
Da ,si eu abia astept sa merg in Romania sa -mi vad prietenele si sa mai punem de-o barfa ca pe vremuri...Da`de cand mi-au zis fetele din Arad de gripa ce bantuie pe-acolo ...ma apucat o groaza ca ma mai gandesc daca merg ,mi-e frica tare de gripa ca eu o iau repede si-mi trece greu.Mi-am facut azi vaccin da nu stiu daca nu e prea tarziu ,dureaza doua saptamani pana sa inceapa sa-si faca efectul ,numa bine pana atunci vin acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Lasa Anto, c-o sa aiba macar efect psihic imediat, daca nu fizic, asa ca fii tare si promite-ti ca nu te lasi atinsa

Amelia draga, voi prea va chinuiti cu slabitul.
Cred ca problema trebuie pusa un pic altfel (freundlicher mit dir selbst)...lasa-ma sa ma gīndesc si revin eu; īn orice caz, chestia de care vorbeai mai saptamina trecuta, ca putina inconsevcenta te-a costat un kg. pus la loc este asa-numitul efect yo-yo. Adica: atunci cind se trece la un regim redus de calorii organismul baga de seama (“aha ! vin vremuri grele !“) si trece pe consum “economic“de calorii. De aceea in prima parte a unei cure nici nu se prea vad rezultate iar o mica inconsecventa “costa“ deoarece si un normal este un fel de supradozaj la yo-yo.
Dar ma informez mai bine si revin, OK ?

Babeee, ce crezi ca avem diseara la 21:15 pe RTL ???
Sigur ca Bachelor ! Ne amuzam putin “stereo“ ? Cine mai trage impreuna cu noi o portie de ris diseara ? - ma voi gindi la voi si-mi voi inchipui cum ridem impreuna !

Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Da Nelke , ai dreptate cu vaccinu asta ,macar psihic de m-ar ajuta ca deja m-a luat o ameteala...[alcool
Si mie,cum ti-am mai spus,mi se pare o exagerare ce faci tu Amelia cu slabitul tau mai ales ca nici vorba sa ai nevoie de o cura asa drastica .Asa e cum zice Nelke ,nu o sa poti trai cu 400 sau 600 calorii pe zi,cum o sa depasesti o sa pui pe tine imediat si inca ceva la curele astea rapizi de slabire e nasol ca dai jos din masa musculara si cand pui ,pui grasime si asa se formeaza celulita la fetele slabe .Incearca sa faci mai multa miscare si sa-ti arzi asa caloriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

fetelor, sa va intreb si pe voi:

am nevoie de un carucior pentru un bebelus de 3 saptamani.

un prieten de-al nostru din Romania e prieten al respectivei familii care are neaparata nevoie de un carucior dintr-acela pentru noi nascuti.
eu il am pe al meu de la Adriana, dar o sa imi trebuiasca si mie incepand cu ianuarie...

aveti vreo idee? stiti pe cineva care ar putea sa il doneze din cauza ca nu mai are nevoie de el?

multumesc in numele respectivilor proaspeti parinti!

Adriana

Mergi la inceput