nelamuriri legate de testul de sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Melisor, am vazut ca ai scris ca tu simti ca luna asta se va intampla. Ce anume simti? Ai avut vreun vis, vreo premonitie?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mel, am tot stat in dubiu daca sa raspund ceva sau nu. Chiar imi pare rau da nu pot sa te ajut, eu am facut CLear Blue la 2 zile de intarziere a ciclului da stiu ca fetele ziceau de un test pe care poti sa il faci la 7 zile de la conceptie, insa nu stiu de care era... Eu cred ca e mai sigur sa astepti, chiar daca e chinuitor, decat sa faci testul sa iasa negativ si sa te disperi, cand poate chiar e bebe acolo...
Iti doresc din tot sufletul sa ai un bebelus in burtica asa cum iti soresti tu!

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 15 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samara spune:

MelG hai ca raspund si aici. La primele 2 teste liniuta a aparut cam dupa 10 min, la al 3-lea dupa vreo 5 iar la ClearBlue dupa 1-2 minute. La ultimele 2 nu stiu exact, cam tot 10 min, dar nu scria pe cutie la cat Hgg detecteaza sarcina (erau mai ieftine) si trebuiau facute si dupa o sapt. de la intarziere, dar asta e valabil pt toate testel pe care le-am facut.

Mult succes iti tin pumnii!

Samara care e
http://www.FertilityFriend.com/home/12112003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, sfatuiti-ma si pe mine, ca vad ca va pricepeti. Trebuie sa incep cat mai urgent un tratament care nu e deloc recomandat in sarcina. Exista o posibilitate foarte mica sa fiu insarcinata, dar ea exista si n-as vrea sa-i fac rau bebelui cu tratamentul asta. Are vreu rost sa fac acum un test de sarcina (ar fi cam 7 zile de la conceptie)? Sa mai astept cu tratamentul? E totusi destul de urgent. Asa ca nu stiu ce sa fac. Multumesc

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Suna medicul si vorbeste cu el, vezi poate exista ceva alternativ si care sa nu afecteze sarcina.
Daca ai posibilitatea fa un test de singe.
As fi si eu curioasa sa aflu cum se cheama testul care se poate face asa curind.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Mel? ne spui ceva?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Haide mel iubita zi-ne cum te simti,cum e temperatura aia,dacati-ai facut testul ala?Eu una nu mi l-as face asa repede....nu de alta dar la mine s-a pozitivat testul la vreo 10 zile de intarziere,si atunci a doua liniuta a fost vaga,dar a doua si a treia zi de la primul test liniuta era foarte vizibila si aparea in acelasi timp cu cea de control
Asa am avut si eu presimtirea ca s-a intamplat,nu imi pot explica de ce,pur si simplu am stiut....cred ca am si postat la vechiul nostru subiect,ala cu ovulatia in ziua 8a,nu mai tin minte ca de la o vreme sunt tare aeriana
Oricum sa stii ca eu tin pumnii stransi pt tine si pt toate fetele.Hai muta-te si tu la mamici de iulie august sa mai am si eu cu cine vorbi,ca Anne de cand e graviduta cred ca a uitat de mine

Te pupa dulce,
Adina si gandacica 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Dragele mele dragi ce sa va mai povestesc ca am la activ 3 teste Clear Blue NEGATIVE. Astazi sunt in ziua 11 de la presupusa ovulatie. Asa ca nu am ce sa va anunt. Dar oricum pe test scrie clar ca poate fi facut in ziua cand trebuie sa vina ciclul - ori la mine ziua aceea este marti. Daca nu vin uratii marti sigur e bb, caci la mine v-am mai povestiti eu sunt fix 14 zile de temp ridicata dupa care .
Eu inca mai sper. Voi ce credeti?

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel, nu inteleg de ce ti-ai facut testele asa de repede. De ce nu vrei sa ai o supriza? Eu asa imi doresc sa aflu ca sunt insarcinata. Nici temperatura nu o s-o mai iau, ca la mine nu da niciodata gres, si stiu clar ce si cum. Eu doresc sa fiu surprinsa, si sper ca asa va fi.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Crinuta scumpa nu stiu efectiv ce este cu mine. Este prima luna cand imi fac teste de sarcina. Vreau sa-ti spun ca eu de obicei sunt destul de rationala; ei bine luna asta am luat-o razna. Astazi sunt si putin cam suparata pt ca ma doare si burtica putin cam ca de ciclu si sunt si super super super nervoasa (exact ca inainte de ciclu).

Pupici

Mel

Mergi la inceput