Mi-am cumparat astazi un test de sarcina Clear Blue dar vad ca pe el scrie ca se face in ziua in care vine menstruatia. Se gasesc oare si teste Clear Blue pe care scrie ca se pot face cu x zile inainte? Am citit pe aici pe undeva ca a facut cineva testul dupa 7 zile de la ovulatie si a iesit pozitiv. Oare este vreo diferenta intre testul meu si acel test? Ma poate ajuta cineva caci nu mai am rabdare.
Pupici
Mel
Anis iubita nu este cazul sa-l fac inca pt ca sunt in ziua 24 iar ciclul meu are 33 zile. Dar Marti (ar fi ziua 27) parca l-as incerca.
Bafta multa si tie.
Pupici
Mel
Multumesc mult Crinuta! Si eu te urmaresc si te astept cu vesti bune. Nu mai am rabdare ! Asa cum postati tu pe undeva - sunt ingrozitoare zilele astea de la ovulatie si pana la venirea rushilor.
Pupici
Mel
Mel, stiu ca tie iti creste de obicei temperatura incepand cu ziua 20. Luna asta cum se prezinta lucrurile?
pupici
Crinuta
Crinuta am avut temp asa:
ziua 18 :36,5
ziua 19 :36,6
ziua 20 (marti) :37,1 si de atunci 37,1 sau 37,2
Ceea ce ma mira f tare este ca de obicei temp crestea de la 36,6 la 36,9 ori acum am 37,1.
Pupici
Mel
Mel, temperaturile noastre sunt la 100% la fel. Ce interesant. La mine inca nu a crescut, dar inca am albus, si la mine pana nu trece albusul nu creste. L>a tine e la fel? Ca la capitolul temperaturi vad ca e identic.
pupici
Crinuta
Identic.
Pupici
Mel
PS Inseamna ca nu suntem departe una de cealalta. Poate ne mutam impreuna dincolo. Ar fi cel mai frumos cadou de la Mosu'