Andreea este foarte rau. Rugati-va pentru ea!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Doamne ce tare ma bucur ca Andreea e bine! E o scumpa draga de ea ! Va uram sa aveti un Craciun fericit , numai sanatate in noul an si toate visele sa v-i se implineasca!
Cu drag, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Andreea este in continuare ok. Azi a dormit cel mai mult, mananca bine (dar e mofturoasa ), viziteaza putinii pacienti care mai sunt prin celelalte saloane, se joaca cu jucariile primite.
Sa stiti ca este o curajoasa: intinde singura mana sa ii faca injectie in branula !
Azi au avut la pranz sarmale cu mamaliga, dar ei nu ii plac. Nu, nu au avut vin, ca am intrebat eu
Noi doi (eu si Andreea) ne-am descoperit un hobby comun: la amandoi ne plac pozele: mie sa le fac, ei sa fie pozata
Din prima noastra sedinta foto am selectat 2 poze si le-am pus in albumul meu la:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5913&cid=3081
Mamica ei a primit printul acestui forum (partea a doua) si a fost foarte emotionata cand l-a citit
M-a rugat sa va transmit din nou multumiri la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Doamne,ce copilas frumos si curajos!Sa-i aduca Mosu' multa sanatate si dorinte implinite iar mamicii multa rabdare,curaj si-un An Nou mai bun ca niciodata!

Sarbatori Fericite,ani infloritori si vise implinite!!

Irina,Vevica-mica & margicu' din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Andreea, esti un micut bobocel. Sper ca te vei face bine si vei aduce bucurie parintilor si fratilor tai. Doamne ajuta ca acest Craciun sa iti aduca o desaga de sanatate si numai bucurii pentru sufletelul tau micut.

Adina, Maria si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

E o dulce...
Tinem pumnisorii stransi sa se faca bine.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

E asa de frumoasa! Ma bucur ca ii merge bine. Dumnezeu sa o binecuvinteze in continuare si pe ea si pe parintii ei si pe toti cei care i-au fost alaturi in aceste momente dificile! Un an nou cu sanatate si bucurii!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

E atat de dulce si frumoasa! saracuta de ea, la cate chinuri a fost expusa...Dar ma bucur mult ca acum este bine! Multa sanatate Andreei si familie ei!!!

Multa sanatate si tie Mihai, ai un suflet fff mare, cum rar mai gasesti in zilele ns.!

Sarbatori fericite

Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

O scumpete de copil...Am urmarit povestea si m-am bucurat sa vad ca micuta e bine... Felicitari Mihai si tuturor celor care au fost alaturi de acest copil..Dumnezeu sa va ajute pe toti!
Jackie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am lipsit cam mult de pe forum,asa ca de-abia acum am citit al doilea subiect despre Andreea si m-am bucurat extrem de mult cind si-a revenit,este o fetita dulce si curajoasa,ar putea da lectii multor
oameni care se dau batuti repede...despre Mihai,Cristina si forumistii care au fost alaturi de Andreea si familia ei,nu am cuvinte de lauda,sinteti niste oameni extraordinari si cu niste suflete mari,mari!...SARBATORI FERICITE TUTUROR!

Iren in 6 sapt si Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

E o dulceata de copil..

Ii dorim Andreei multa multa sanatate si numai bucurii in anul care vine.

Flory

Mergi la inceput