absolut in doi!!! numai ca....
Uneori necazurile ne bat la usa ,sau mai rau d-au buzna fara sa intrebe.
Uitam sa ne bucuram de fiecare clipa pe care o petrecem impreuna, de zambetele noastre din fiecare dimineata in care ne trezim alaturi...
Realizam intotdeauna cand este destul de tarziu cat de mult am pierdut si cat am irosit.
Eu ma intreb acum daca sotul meu are vreo sansa sa vada pomul de Craciun pe care l-am cumparat impreuna acum cateva zile si care sta cuminte in balcon asteptand sa-l pun in casa si sa-l ornez.
Ma intreb daca vom mai trece impreuna in noul an....
Astept cu infrigurare un telefon din spital, dar nimeni nu suna, ma gandesc ca este totusi prea devreme sa se de-a un verdict, insa ma gandesc in acelasi timp ca daca s-ar fi intamplat ceva as fi fost sunata.
La 8.30 a intrat in operatie, operatie de inima cu risc mare de embolie sau atac cerebral.
Am fost sfatuita de ieri cand am discutat cu medicul de sectie si chirurgul sa nu vin in spital, este inutil, va fi intr-o sectie unde nu are nimeni acces si oricum vor dura cateva ore bune pana va fi relativ constient.
Am adormit fetita cu forta, nu mai suportam sa aud papa-papa, papa este la medic si face aua sa plece, mergem la papa....
Ma intreb ce simte mai mult decat mine, niciodata nu intreaba de papa cand este la servici sau plecat, niciodata nu a fost atat de agitata ca in dimineata aceasta.
Ma tot intreb ce se intampla acolo??????
Am sunat mai devreme insa nu am putut afla nimic, au spus ca vor suna ei si stau aici cu creierul amortit si ma intreb daca nu este mai bine sa-mi scol fetita si sa d-au buzna in spital.
Nu pot sa sun nici parintii.
Si astept sa sune telefonul asta care nu vrea deloc sa sune!!!!!!
Raspunsuri
cl spune:
Doamne, Ariadne! M-ai facut sa ma cutremur! Va tin pumnii si ma rog pentru voi! Sa dea Domnul sa fie bine! Mult curaj! Multa, multa sanatate!
Claudia
camelia-daniela spune:
Dragä Ariadne,
te inteleg fff bine cä-ti faci tot felul de ginduri, pt cä acum esti afectatä de situatia asta neclarä.
Stiu cä in astfel de situatii te främinti, sau poate regreti cite ceva ce nu ai fäcut la timpul potrivit, dar eu vreu sä-ti spun cä am un sentiment bun la situatia in care te afli.
Incearcä sä fii mai optimistä, cu toate cä este greu intr-o situatie de genul ästa, si asa poate cä reusesti sä "ajungi" pinä la el in aceste clipe, transmitindu-i un elanul si puterea sä treacä de clipele grele din timpul operatiei si dupa operatie.
Eventual ai putea sä suni la spital si sä ceri informatii, despre stadiul in care se aflä. Desi, au spus cä te sunä ei, nu cred cä ai deranja pe cineva cu acest telefon!!!...este de inteles!!
Probabil cä deja s-a terminat operatia si este in sala de reanimare...mäcar sä stii exact unde este si cum a decurs totul...dar eu cred cä va fi bine!!!
Te pup si fii tare!!!
Cami.
papadie spune:
Ariadne ne rugam pentru sanatatea lui.
Totul va fi bine. Suntem alaturi de tine.
Nu stiu cit te putem ajuta asa dar sa stii ca milioane de ganduri bune se indreapta spre voi.
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Katink spune:
Fii tare Adriane!
Incearca sa gandesti cat mai pozitiv, inlatura gandurile negre, sa stii ca eu am observat ca are efect.
Cred ca poti sa suni, poate cineva iti va da o informatie, macar sa stii unde se afla acuma, poate s-a terminat operetia...
Multa sanatate iti doresc si ma rog pentru voi sa fie totul bine.
Pupici,
Katink
Camelia spune:
Ariadne, suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine! Curaj!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
JuliaGrace spune:
Mult curaj, multa putere si stringe-ti fetita in brate, spune-i ca tata o sa se faca bine pentru ca voi doua il iubiti, ginditi-va cu mult drag la el si transmite-i gindul ca il asteptati acasa.
Va doresc din tot sufletul sa treceti in anul nou cu totii, sanatosi.
ariadne spune:
Am sunat, numai ca nu d-au nici o informatie prin telefon!!!!!!!!!
Mi-au repetat din nou ca vor suna ei, credeti-ma ca ti se spune cu atata diplomatie incat nu poti comenta mai mult si eu nu sunt nici persoana care sa accept usor ce mi se spune.
Trebuia sa intre in op. la 8.30 , banuiesc ca nu se da nici un verdict pana starea lui nu este cat de cat stabila.
Am sa mai astept pana se scoala fetita si apoi merg la spital, chirurgul este pana la ora 17, sper sa aflu ceva chiar daca nu am sanse sa intru la el.
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi!!!
ttik spune:
draga ariadne,nu iti pot spune nimic decat mult curaj,Dumnezeu sa il ajute pe sotul tau ,sanatate si forta sufleteasca sa rezisti acestei incercari...sunt alaturi de tine cu gandul,sper din tot sufletul ca problemele de sanatate sa se rezolve cu bine...
CU MULT DRAG.
Floare de Colt spune:
Ari, te rog frumos sa nu iti mai faci ganduri negre. Stiu ca este foarte greu intr-o asemenea situatie, dar ai trecut tu prin atatea si sigur poti sa gandesti numai pozitiv.
Gandeste-te doar cat de minunate or sa fie toate clipele pe care le veti petrece toti trei impreuna, de Sarbatori si de Anul Nou si multi ani de acum inainte.
Ne rugam pentru sotul tau si pentru tine sa fii puternica, asa cum esti tu de fapt.
Va pup cu drag si sunt alaturi de voi,
Camelia