Sotii/prietenii sunt "curtati" de alte femei?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

Draga ancasoare,
Daca unele colege ale sotului tau rosesc cand il vad, asta nu inseamna ca sunt topite dupa el, iti spun asta din proprie experienta pt ca si eu sunt o persoana care rosesc usor in cele mai neasteptate momente, deoarece sunt o persoana f emotiva iar in momentul in care rosesc in fata unui barbat mor de ciuda pt ca imi imaginez ca respectivul poata sa gandeasca exact ca sotul tau si nu este deloc asa, nu rosesc pt ca ma impresioneaza barbatul respectiv ci situatia in care sunt pusa la un moment dat ma face sa rosesc, privirile mai insistente sau subiectul deocheat care se discuta.
Asa ca nu tot ce zboara se mananca, chiar daca sunt emotiva sunt si f rationala, dar sunt constienta ca orgoliul masculin este nemasurat si n-ar crede nici o iota din ce indrug eu aici preferand varianta aleasa de el din care sa-si dezvolte ego-ul.
Cred ca barbatelul tau este usor infumurat si ii place sa te faca geloasa altfel nu ti-ar povesti toate amanuntele astea care pot fi de multe ori exagerate. Sunt unii barbati carora chiar daca le acorzi un simplu zambet de convenienta, ei sunt siguri ca deja te-au cucerit si nu poti sa traiesti fara ei. Sa ma scuzi daca gresesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Draga micosi, crede-ma ca te inseli. Nu era vb ca roseste o femeie cand il vede si nici ca el ar fi infumurat, pt ca nu e! Problema mea era ca nu vb despre femeile alea care rosesc la el (si nu despre femeile timide era vb, ci de cele cu tupeu!!!), nu ca imi povesteste in exces exacerbandu-si ego-ul!!!!

Ancuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si eu am patit-o si ce era mai rau e ca era in casa la mine. Tare m-am mai enervat. Nu i-am spus respectivei nimic, dar nici n-am fost deosebit de dulce cat a stat la mine. Insa propozitii de genul "sa ma vezi cum arat in bikini" sau "stiu ca am niste sani minunati", etc, le consider deplasate atunci cand sunt spuse sotzului prietenei tale. Ea a mizat poate ca eu nu inteleg engleza, sau nu stiu ce-o fi fost in capul ei. Oricum n-o mai invit niciodata la mine.
Lulu si mie mi s-a parut foarte deplasata gluma ta. Iti dai seama ce inceput a avut fata aia in firma? ca ii e rusine de toti si de toate? Si eu sunt amatoare de glume, dar nu se glumeste niciodata cu sentimentele oamenilor. Eu in locul tau mi-as cere scuze de la ea. Ea a fost sincera si ti-a povestit totul si...
Sper sa nu te superi, ti-am spus pur si simplu parerea mea. Oricum, iti urez din toata inima un an nou bun si incarcat de bucurii! Si tutor fetelor!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Lorelei are dreptate....
"Gluma" facuta de Lulu77 mi se pare deplasata! Nu se face asa ceva la cineva nou venit si care nu cunoaste lumea in firma.

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dragele mele,daca gluma mea a fost deplasata O.K.
sa schimbam putin rolurile si sa fiti voi cele la care vin "fufele" sa va zica ca le place un tip ,si acel tip sa fie sotul vostru!!!
si sa mai stiti ca tipa nu este " usa de biserica " si ca ii plac relatiile cu tipii casatoriti.
Cumva ati incerca sa va cereti scuze ca sunteti casatorite cu respectivul,si ca poarta non-stop verigheta( deci vizibil ca este casatorit) si "pacat" ca nu este liber ca sa devina inca o victima din multele victime ale domnisoarei?

VA PUP

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Lulu

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Si inca ceva dragele mele,fara suparare ,atunci cand esti nou angajat intr-o firma ,banuiesc, ca vrei sa inveti cam tot ce ar trebui la noul loc de munca ,nu sari pe primul barbat casatorit care iti iese in cale pe holul firmei!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Lulu-alina dar tu faci adaugiri si iar si iar .... Poi ce n-ai spus de la inceput ce si cum? Unde vad eu in primul tau mesaj : """ca tipa nu este " usa de biserica " si ca ii plac relatiile cu tipii casatoriti.
Cumva ati incerca sa va cereti scuze ca sunteti casatorite cu respectivul,si ca poarta non-stop verigheta( deci vizibil ca este casatorit) si "pacat" ca nu este liber ca sa devina inca o victima din multele victime ale domnisoarei?""""
Daca adaugi asaaaa.... se schimba foaia.
Si apoi daca tot e gluma eu as fi fost cu okii pe sot... Sa-l vad ce face cand se da domnisorica la el? Fetitza n-are nici o vina, ea INCEARCA .... deh... daca barbatii "cade" in capcana.... ghinion!!! N-am sa stau eu sa-l pazesc de toate ispitele 24 de ore din 24! E mare si e vaccinat si ar trebui sa stie ce are acasa!!!!

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Iti multumesc tare mult Adela,si ptr linistea ta problema nu este sotul meu,problema sunt fetele de genul celei din "povestioara" mea. si sa fii fost vorba de alt barbat ,coleg din firma ,la fel as fii procedat.
"BARBATUL ISI SCUTURA PALARIA,SI TOT ACASA VINE"
Si ca idee, sa stii ca am stat cu ochii pe sotul meu.....si APRECIAZA ce are acasa.

TE PUP.
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Imi place cum va aparati "propietatile"
Dar ... poate voi aflati de 1% din ... "intamplari".
Deci... vb lui Adela... "e mare, e vaccinat..."

O zi faina fetelor,
reiki

Mergi la inceput