Sotii/prietenii sunt "curtati" de alte femei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

quote:
Originally posted by lulu77

PAI CE SA SPUN,pe sotul meu il curteaza fffff multe femei,el imi spune,tot timpul,dar am si asistat odata la o faza tare misto :
-eu lucrez cu sotul meu in aceeasi firma,departamente diferite.
intr-una din zile,o colega noua,tanara domnisoara,necasatorita,etc,sta la o discutie ca intre fete cu noi....si ne povesteste cum ei ii place de un tip de la noi din firma ,dar nu stie cum il cheama ,nu stie nimic despre el.eu ,fata buna si cu simtul umorului ffff dezvoltat o intreb despre cine este vorba,imi descrie tipul si stupoare....este sotul meu!!!
cum va spuneam,am simtul umorului ffff dezvoltat,ii promit tipei ca ii fac rost de numarul de telefon al tipului. ii spun ca stiu detalii,infloresc bineinteles,toate colegele se prapadeau de ras. ii spun sotului intre timp de noua admiratoare,si sotul meu un "nebun" de fel mi-a promis ca nu ma da de gol.intre timp ii bag o gramada de "fitile" domnisoarei ,toata firma participa ,ce mai ,o nebunie totala.am tinut-o asa cam 4 zile.intr-o zii ,insa,ma intalnesc pe holul firmei cu sotul,stam putin de vorba ,despre ale noastre treburi casnice,si la despartire ma saruta.oops,nu am vazut ,in spatele meu era domnisoara,astepta imbujorata sa termini de vorbit cu "colegul" meu,ca sa il abordeze si ea....se hotarase sa il opreasca sa il invite la o cafea. aramas socata,a aflat de la cei din firma ca de fapt nu vreau sa ii fur "iubirea" ci ca este sotul meu.....va imaginati voi restul
si in ziua de azi cand ma vede ,ma ocoleste!!!!!
ACUM NU MA OCARATI!

V-am spus ca am simtul umorului fff dezvoltat.

VA PUP
ALINA

Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar mie mi s-a parut proasta gluma asta, imi dau seama ce penibila s-o fi simtit saraca fata, si asta fara sa aiba vreo vina.
Poate ar fi trebuit sa te pui in locul ei, noua intr-un loc de munca unde nu cunosti lumea bine, sa fii supusa la suste de genul asta...
Nu ca n-as avea simtul umorului, dar eu m-as feri sa pun oamenii in situatii penibile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

lulu77 mie mi=a placut gluma.Super!Dar d-soara in discutie putea sa rada si ea,sau nu?

ancasoare si sotul meu lucreaza in domaniu unde intalneste multe fete,si nu tocmai"bune",nici el nu omi spune tot dar il trag de limba ,il bombardez cu intrebari si il sucesc pana imi fac o idee si i-o spun dupa aceea..si bineinteles ca de f multe ori am dreptate.El recunoaste dar nu imi spune nimic fara sa il intreb ca se gandeste ca ma supar si devin geloasa.

CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu n-as vrea sa "miros" vreodata ca al meu e curtat de cineva....sa nu pun problema ca poate si lui i-ar place....ca fac

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Sotul meu tot asa prin natura meserie lui intra in contact cu multe femei si chiar tinere si dragutzele, adica fotomodele...el nu mai e asa tinerel, peste 40 de ani si nici zeul Apollo nu e, dar e extrem de charmant si interesant, ca asa m-a cucerit si pe mine !

Eu am acces la mobilul lui, ca mai sun de pe el si deci vad ca mai primeste sms-uri de la tipele cu care lucreaza si cum toate vor sa apara in reclame mai incearca si ele marea cu degetul cum s-ar spune, dar el imi spune asa ca nu-mi fac idei si stiu ca nu si-ar amesteca business-ul cu altele...eu una i-am zis odata clar: daca ai calcat stramb gata s-a stricat jucaria, imi iau copilul si plec si nu mai stam la discutii! Si se pare ca a inteles!

Numai bine,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Draga Nikita, nu m-an suparat,dar sa stii ca eu asa am considerat ca ii dau o lectie fetei ,nu o lectie numai ptr mine sau mai bine zis ptr sotul meu,ci ptr toate femeile casatorite,si stii de ce : ptr ca sotul meu poarta tot timpul verigheta pe deget,si este f vizibila,si fata nu este chiar" usa de biserica",are la activ cateva relatii cu barbati insurati.
Acum a uitat de "dragostea" ptr sotul meu,si a "ochit "un alt personaj masculin,casatorit si cu 1 copil acasa.
Eu cred ca ceea ce am facut eu a fost chiar pre putin ptr ce " ii poate piele" domnisoarei!!!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ce e drept, si eu intial am inclinat sa cred ca i-ai facut o farsa nemeritata tipei, dar daca spui ca el avea verigheta permanent pe deget, atunci ce i-ai facut tu e chiar o gluma delicata....din care se pare ca tot nu a invatat nimic....

V.

PS Eu am uitat sa mentionez ca cu "prietena" mentionata in postarea mea anterioara am incetat de atunci orice legatura...

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Foarte bine Lulu77.
Eu zic ca ai punctat de doua ori cu chestia asta:
1. Sotul tau cred ca s-a simtit foarte bine vazind inca o daca ca are langa el o femeie echilibrata si cu simtul umorului decit una care sa se isterizeze din nimic.
2. Cei din firma (sau CELE DIN FIRMA) acum probabil ca se vor gindi de 2 ori inainte de a-i mai face vreun avans.

Bavo!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Lulu77 foarte buna gluma, chiar merita domnisoara aceea sa i-o faci mai ales ca daca te gandesti ce purtare are ea nu a invatat nimic din toata treaba.
Poate trebuie sa mai primeasca o lectie.
Oricum reactia ta a fost super.
Acina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

buna gluma si eu am facut astfel de lucruri
am gasit pe telefonul prietenului un mesaj foarte siropos de la o "amica"
i-am trimis fetei inapoi mesajul , de pe telefonul meu si raspunsul ei a fost :ca de cand mi-am schimbat numarul de telefon
i-am aratat prietenului mesajul si a supus ca nu o cunoaste, dar intre timp a sters mesajul ei din telefonul lui
cel mai rau in astfel de cauzuri este ca nu mai pot avea incredere in el si inevitabil lucrul asta duce la terminarea relatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Nu pot vorbi decat despre soti, la prieteni nu ma mai pricep la varsta asta.
Incredere .... incredere .....da' un pic de vigilenta nu strica.
Am citit mai sus : " sa se duca cu niste prienete la film". Vai mama lor ! (de prietene vorbesc ).
Si, cel mai important, sotul trebuie tinut fffff ocupat.

Mergi la inceput