Raspunsuri - Pagina 4
sirod spune:
Subscriu, Karol!
Fetelor, vin sarbatorile si imi pare rau ca nu avem zapada si tare mi-e teama ca peste ani o sa-i povestesc copilului meu despre zapada si o sa ma intrebe "zapada?ce-i aia mama?"
Oltencelor, fusai sa-mi cumpar brad si ma bucurai tare cind vazui ca existau cumparatori destul de multi!Vine Craciunul cu miros de copilarie!
Incep sa devin sentimentala, fetelor si miine plec in vacanta la Bebelixul nostru si o sa ne auzim abia dupe Craciun!
Tzuc eu ma nascui si copilarii la tg.jiu si acum vietuiesc la Craiova!!!Ha, ha!vezi si tu unde ma bagi in clasamentul tau.te pup!
Olteni, va doresc sa va aduca MOSUL numai ce visati voi si sa fiti sanatosi si fericiti!
DORIS SI BEBELIXUL OTI
alina constantin spune:
Iti multumim Tzuk ca ne pusesi si pe noi intr-o ordine!
Ttik, iti pot spune ca Valcea este la fel de frumoasa iarna, cat si vara. Asta ca sa-ti improspatez memoria !!
Sarbatori fericite oltence si olteni! Noi vom ajunge in Valcea pe 29 si stam pana pe 31, cred. Poate punem de-o intalneala... Ce ziceti??
Va pup!
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
karol spune:
Buna,
Vad ca va conformarati.Asa-mi place de voi.Tzuc eu sunt din Dolj-Craiova.Aci ma nascui si tot aci crescui si cred ca aci mor.
Eu sunt chiar mandra ca sunt olteanca.Hai, sa ma treci pe lista sa vad si eu daca se marii gasca.Va pup
Sarbatori Fericite!
geo10 spune:
Oltencele mele, va doresc un Craciun cum nu mai fu pana acum, plin de bucurii si fericire alaturi de cei dragi, iar anul de vine sa va gaseasca sanatoase. Sa va traiasca copii si sotii si toti ai vostri si sa ne vedem in 2004 la fel de vesele si curalive.
Sa-mi traiti, dragele mele oltence!
Craciun fericit!
georgiana
alina constantin spune:
MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOATE DORINTELE SA VI SE IMPLINEASCA!!! CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
CU MULT DRAG, ALINA
crism spune:
si io, si io....
Mama mea este din Dragasani si am bunici in Glavile si matusa in Rm Valcea in Nord!
Eu sunt mai tinerica, dar am petrecut mult timp in partea aia a Olteniei, si ma consider olteanca!
Sarbatori fericite, fetele!!!
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 9 luni.
tzuc spune:
Hey oltencele mele frumoase, unde fugiratzi? sau o tzinetzi tot intr-un chef cu sarmale, fripturi si alte bunatati...
va astept cu povesti frumoase de craciun si sper ca mosul a fost bun si darnic cu fiecare dintre voi si cu kupii vostri frumosi..
se vede ca am ramas singura ratacita pe aici si bantui pe DC toata ziua ca o baba ce sunt...de 4 zile nu am iesit din casa, vai de batranetele mele...
La Multi Ani sanatosi si sa va aduca anul care vine impliniri pe toate planurile si multe bucurii impreuna cu cei dragi.
va pupic si sper ca nu astept mult pana aparetzi
Salmida spune:
Hej, hej! Nu am fugit nici unde, dar se pare cä suntem primele care ne-am revenit! Eu abia azi am incheiat Cräciunul! Ultimii mosafiri abia plecarä!
Doar vremea a fost cumplitä! A plouart incontinuu ... chiar si acum plouä! Cicä suntem mai aproape de polul nord, dar nu se vede!
Tzuc, cred cä in curand se invioreazä si restul fetelor din gasca oltencelor!
Pupici!
(si cura de släbire cand o incepem? )
alina constantin spune:
Am revenit! Fuseram plecati la munte vreo trei zile si ne-am intors aseara. Din pacate am avut o intamplare nefericita, cat am fost plecati. Ne-a murit un catel. Au fost ai mei cu el la doctor, dar din pacate, cu tot tratamentul, perfuzii si alte chestii, nu au mai putut face nimic. Va dati seama ca am fost terminata, mai ales ca il aveam de zece ani si cateva luni, de cand era puiut, practic am crescut impreuna. Il chema Lucky si era brac german. Acum mi-am mai revenit putin, dar inca am un gol in suflet. Si va mai trece ceva timp pana... sa ne revenim complet
Va pup.
karol spune:
Hopa ca venii si eu.Ce fac oltencele mele?Salamida ca bine mai zisasi de cura aia de slabire.Chiar asa cand incepem ca eu una ma simt asa de buhaita dar tot mananc, nu ma las.
Ce facurati, cum va petrecurati?Copilasii ii lasarati acasa sau ii luarati dupa voi?Revelionul pe unde-l faceti?
Va pup dulce si mai usor cu mancarica ca e de rau.
Alina imi pare rau pt catelusul tau.