Raspunsuri - Pagina 3
alina constantin spune:
Dragelor, oltencelor! Ce ma bucur ca ne-am adunat!! Ca numai oltenii ramasesera fara "club"! Vreau sa va rog, daca cunoasteti locul, sa-mi povestiti de Dragasani. Eu nu am ajuns niciodata pe-acolo, dar cum am mai spus, tataia al meu era de-acolo! Cum e, e frumos, ca poate dam si noi o fuga!In afara de vin, care-i renumit, cu ce sa mai mandreste Dragasaniul?
Va pup si va astept la povestit!
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
Salmida spune:
Hallo oltence si olteni! Asa dor mi s-a fäcut de casä acum dupä ce am citit ce ati scris ... Mai ales cä se apropie särbätorile si e perioada reuniunilor de familie ... Mai este atat de mult panä la varä! :(
Nedda, dacä spui mai multe poate descoperim cä ne cunoastem. Pärintii locuiesc in Crihala, langä obelisc, iar eu am plecat din oras anul trecut.
Vä pup!
Adia
Knocked down, but never knocked out!
sirod spune:
Fetelor l-am auzit aseara pe Tudor Gheorghe povestind, recitind, cintind si m-am simtit extraordinar stiind ca este de aici de la mine din oras!
A fost superb, a recitat Marin Sorescu - poeeziile alea cu olteni de la tara, fara rima pe care numai el creda ca le poate reda asa cum le-a simtit Sorescu!
Si dintr-o data m-am dus la computer si am ascultat muzica lui pina tirziu in noapte - cred ca vecinii mi-au multumit sau m-au injurat, in functie de starea lor sufleteasca.
Am simtit nevoia sa va impartasesc si voua aceasta minune, pentru ca eu consider ca asta este T.G. - o minune a Olteniei, o voce inconfundabila si un oltean cit se poate de oltean.
A povestit despre turneele sale prin tara si afara unde salile erau in delir cind spunea poezii oltenesti, iar in satele Olteniei nimeni nu se mira pentru ca lor nu le spunea nimic nou!!!Ei stiau ca acasa la ei asa se intimpla, asa cum spune Sorescu.
Inca nu mi-am "revenit" dupa spectacolul de aseara.
Ati remarcat ca T.G. este un spectacol de la cap de la coada, iar poemele simfonice TOAMNA, PRIMAVARA , IARNA ....NU GASESC CUVINTE SA LE DESCRIU.
doris
ttik spune:
SALUTARI TUTUROR OLTENCELOR SI SARBATORI FERICITE!
eu sunt din Rm.Valcea,dar de vreo trei ani de cand am plecat am uitat cum arata orasul iarna...doar vara mai vin in tara...
inca o data la multi ani! craciun fericit si multa multa sanatate...
oltencelor si nu numai...
cu drag..
Salmida spune:
Ai dreptate, sirod! Si mie imi place foarte mult TG ... Am fost si la spectacolele lui, desi rar ajungea in Severin ... Este un adevärat artist ... Aici am incercat sä caut pe internet cantece de-ale lui, dar nu am avut succes.
Knocked down, but never knocked out!
karol spune:
Mai oltencelor,io, vazui ceva la voi ce nu-mi placu'.Ia sa fac eu "neste" reguli aici.Vazui eu ca voi tot vorbiti cu:mi-am amintit, am fost.Nimeni nu mai are voie aici sa vorbeasca altfel decat cu:Mi-amintii, fusai.De acord, oltencelor?Macar acu' sa ne facem de cap.Dati-mi de veste daca sunteti de acord.Va pup
Salmida spune:
Cití ce scrisäsi si imi pläcú...dar cum sä fac dacä m-am dezobisnuit?? O sä incerc! Mäcar aici, vorba ta!
ruxij spune:
Dragelor,
Eu sunt pe jumate olteanca. Tatal meu e din comuna Orlesti, jud. Valcea, langa Dragasani.
Cealalta jumatate-Giurgiu.
ruxij
tzuc spune:
Buna oltencele frumoase ,
Doris si io il vazui pe Tudor Gheorghe, ma unsa pe suflet..ca intotdeauna.
Karol..vazusi ca ma comformai?..da ia zii matale de unde esti din oltenia? hai repejor..ca ma apucai sa fac o lista cu oltencele care raspunsara la apel sa vad care de unde sunt si iote ce iesi:
GORJ
Doris
Geo10
Catan
Tzuc
Iris
DOLJ
Florentina Roman
F_irewall
Valcea
Teo1970
Alina Constantin
Irinabr
Ttik
Rujix
Andiaroro
Turnu Severin/Mehedinti
Salmida
Nedda
Karol scumpa sper ca nu te suparasi pe mine..da zau ca nu vazui prin randurile tale orasul de bastina..asa ca zii rapid..
fetelor unde faceti sarbatorile? din pacate noi o sa stam acasa, adica in Bucuresti, din motive de examene...adica io..care incep pe 10 iandar uite asa vom face noi sarbatorile in si cine stie ce rezultat o sa avem la anul..poate .
iaca trebe sa inchei ca 'urla' omu de foame si facui o fripturica de porci la cuptor si cu gogonele de la muma yammmmmmm yammm
eu va doresc de acum un CRACIUN FERICIT impreuna cu cei dragi, mosu' sa va implineasca visele si dorintele...si un an nou plin de bucurii si impliniri.