Scoli cu program lung si transport in Bucuresti ?
Raspunsuri - Pagina 2
tora97 spune:
o scoala cu semiinternat este si cea de la caragiale, fosta 45 acum nu stiu ce nume i au dat...
nu stiu daca are si transport, desi anul trecut aflasem ca directoarea se straduia in acest sens...
Supicuta spune:
Te rog, spune-mi si mie adresa acestui centru, eu am avut fetita la scoala de langa liceul Caragiale, si numai dupa un trimestru de semiinternat am renuntat, mancarea era aceeasi in fiecare zi, uneori rece, am ajuns sa mergem o perioada cu pachet de acasa, nici vorba de supravegheat copii, din contra ii gaseam in compania paznicului si nu a invatatorului, pacaleala curata pentru ca eu stau pa Iancului si credeti-ma fac eforturi mari sa o duc la acea scoala care mai nou are program acum de la 8 la 11.15.In ceea ce priveste invatatoarea se pare ca lucreaza foarte mult cu ei in clasa, pentru ca acasa avem foarte putine teme, iar copii sunt pregatiti.ASTEPT
VESTI, MA TERMINA DRUMUL ACELA DE DOUA ORI PE ZI.
Multumesc
furni spune:
Eu am baiatul la grupa pregatitoare (la o gradinita pe Str. Venezuela, pe langa P-ta Dorobanti) si subiectul principal este inscrierea la scoala. Ieri, cand mi-am luat copilul de la gradi, am mai ramas in curte cu inca o mamica din grupa sa se mai joace copiii si cu aceasta ocazie am intrebat-o daca l-a inscris pe copil. Mi-a spus ca l-a inscirs la scoala 45 (multi copii din gradinita merg la aceasta scoala (fiind tot in zona) pt. ca are si semiinternat, dar ca invatatoarea la care l-a inscris i-a facut urmatoarea propunere (pe care a acceptat-o): ea (invatatoarea) are posibilitatea, pt. un numar de 10 elevi, ca dupa terminarea orelor, sa ii ia cu o masina si sa ii duca intr-o clasa la o gradinita in Floreasca (vis-a-vis) de complexul Prestige. Acolo, iau o masa (de la o firma de catering) dupa care, ea personal le asigura supraveghere si efectuarea temelor (va dati seama ca fiind si invatatoarea lor, totul este OK)pana la ora 17, cand vin parintii. Aceasta treaba costa 4.000.000 lei/luna. Semiinternatul oficial de la scoala 45 este 1.600.000 lei/luna.
PS: Ce mi-a spus ea (aseara, asta va spun si eu.
Va pup si mari succese.
alexa spune:
Si pe mine ma intereseaza o astfel de scoala in cartierul Titan. Va rog sa imi dati o adresa daca stiti. Multumesc.
eea spune:
Draga Micaels,
Poti sa imi spui si mie cum se numeste centrul de care vorbesti in Vatra Luminoasa. M-ar interesa si pe mine, caci stau in zona, poate imi dai un contact! Adresa mea de e-mail este bacalad@hotmail.com ;
Multumesc si numai bine,
Eea
eDragonu spune:
Buna, avem si noi nevoie de un contact de la acel centru, te rugam, suntem pe ultima suta de metri si speram sa putem gasi ceva asemanator cu ce ai spus tu. Iti multumesc. Adresa mea este dragos@portal.ro.