Branza topita

Branza topita | Autor: miruna

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu are 11 luni jumatate si i-am dat intr-o dimineata un cubulet de branza topita.Tare i-a mai placut.Oare sa-i mai dau?

Miruna si bebe Nicolas
Sper sa aveti intotdeauna loc in viata voastra pentru inca un prieten.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Miruna, eu le dau gemenilor de la 7 luni branzica topita. Bineinteles, la recomandarile pediatrului. Le dau cam de 3 ori pe saptamana... Le place, este si normal. Eu le-o dau cu macaroane sau cu mamaliguta cu putina smantana sau in piureul de cartofi. Asta la orele 18, cand, de obicei, le dau iaurtel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiap spune:

Miruna,
Laura are 1.8 ani si mananca zilnic un cubulet de branza topita. Daca ar fi dupa ea, ar manca cutia toata, dar stiu ca si branza topita are E-uri asa ca ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu nu i-am dat Ancai pentru ca am un pitic pe creier: cred ca din cauza margarinei si a branzei topite pe care o mancam zilnic am facut celulita. N-am nici o dovada stiintifica si nici nu o sa explic prea mult cum mi-am dat seama, ca oricum fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el.
Asa ca daca dati cu pietre, va rog sa ma ratati (macar de data asta....)
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

sI EU I-AM DAT DIANEI DAR NU PREA A FOST INCANTATA DE EA.
O SA MAI INCERC...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu v-as sugera sa incercati sa inlocuiti brinza topita care-i tare gustosa ca doar s-au straduit fabricantii, cu brinza proaspata , de vaci, cas, urda, telemea, almete samd; eu am un cui pe brinza topita pentru continutul in sare si in saruri de topire ; ca saruri de topire se folosesc monofosfati, polifosfati, citrati sau lactati, au rol de emulgator si dupa parerea mea suna ca ....in plus sint continuti in proportie de max.3-4 %; zau parca nu-i bine pentru copii s-o inceapa asa de devreme cu din astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza spune:

Asa este,Iris are dreptate.Si eu i-am Alexandrei branza topita si era innebunita dupa ea,dar nu de mult am citit un articol in care se zicea clar sa nu dam branza topita copiiilor in special pt ca acele saruri de topire de care zice si Iris,impiedica asimilarea calciului.De atunci nu ii mai dau branza topita,sunt destule lactate cu care se poate inlocui,asa ca ne putem lipsi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

M-ai salvat, Iris, multumesc ca ai dat aceste detalii tehnice!
Andutza, nu stiam, multumesc de informatie, mi-ai intarit convingerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Alex a facut 9 luni. Sa-i dau cashcaval? De care? de la ce firma? Cum sa i-l dau? bagat in mancare...la cuptor? Ras pur si simplu?

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Alex a facut 9 luni. Sa-i dau cashcaval? De care? de la ce firma? Cum sa i-l dau? bagat in mancare...la cuptor? Ras pur si simplu?

Luizax - karkotash shef!

Buna Luiza, ii poti da fara probleme cascaval ras peste legume si paste bagate la cuptor. Cat despre cascavalul dat ca atare eu iti recomand produsele hochland sau svaiterul acela de la Dorna (il poti taia bastonase si ii dai in manuta dimineata sau seara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

aha mercic. Cu bastonasele nujtu cum e ..ca me frica sa nu se'nece.....

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput