Gradinite in Tineretului
Dragi mamici si tatici,
Anna, fetita mea va merge la gradinita din toamna lui 2004. Stiu ca mai e mult pana atunci, dar ma intereseaza f. tare o gradi buna in Tineretului. Stiu 2 gradi particulare: Melba si Ariel, dar nu stiu ce sa zic: sunt destul de scumpe, dar as putea face si efortul asta. Ma intreb insa daca merita. .. Stiti de ce ? Pian am acasa si profesoara o prietena, de mers la innot va merge cu noi, engleza vorbim noi destul cu ea, si mai ales, mi-e frica ca o data "aruncata" intr-un mediu de "copii cu multi bani" sa nu o stric. Si asa, deja Anna vrea orice jucarie, ma cearta daca vin acasa fara nici o surpriza, etc... si nu as vrea sa ma trezesc ca imi cere telefon mobil in clasa I. Mai conteaza si faptul ca acolo unde sunt mai multi copii si din medii sociale diferite vede ca n-au toti la fel de multe ca ea si ca nu tot ce zboara se mananca !
Stie cineva ceva despre gradinita de stat de pe Tohani ? (Tineretului) sau cealalta de stat tot din Tineretului din spatele Pietei Norilor ? ma intereseaza daca se ocupa bine de copii, daca mancarea este buna, daca se fac limbi straine, etc...
melania
Raspunsuri
ancasoare spune:
Buna, buna!
Hai sa iti spun ce stiu eu: gradinita de pe Tohani, este ok, cu conditia sa nimeresti (sau sa faci sa nimereasca) la o educatoare buna. Stiu pt. ca nepotul meu a fost acolo la gradinita si a avut noroc ca educatoarea cea buna, era vecina mea de bloc.
Deci, ca s-o scurtez:
* Dna Petza este ok, e blanda si are rabdare cu copii;
* nu cumva sa nimeresti la Doamna Melania - este o tanti care n-are rabdare cu copii, le pretinde intr-una sa stea cuminti (de parca ar fi adulti). In plus, cred ca lucreaza ca sa isi ocupe timpul si nu de placere, ii mai lasa pe copii singuri si se duce la alte grupe sa stea de vb cu colegele.
Nepotul meu a avut o educatoare tanara (dra Camelia)si dragutza care probabil ca a plecat in alta parte, pt ca nu mai lucreaza acolo.
Ca sa iti alegi tu educatoarea, trebuie sa te duci de la inceputul verii si sa stai de vb cu directoarea, care ia spaga si copilul ajunge la grupa dorita.
Gandul cel bun!
Ancuss
Jeff spune:
Salut Ancuta,
Iti multumesc mult ca mi-ai raspuns.
Mai multe detalii despre acea educatoare buna, vecina voastra imi poti da? As vrea sa o caut si sa vorbesc cu dansa. Daca poti...
melania