pampers
As dori sa va intreb ceva dar sper sa nu radeti de mine. Fetelor , cum puneti pe coco in pampers? Am avut azi o "disputa" cu o prietena si m-a certat ca eu ii pun coco bb-ului meu de 5 luni in jos. Ea sustine ca se pune in sus. Asa l-am mai pus cand era mai mic, dar niciodata nu am scapat sa nu ude hainele sus. Va multumesc.
orzu
Raspunsuri
moana spune:
Eu am o fetita asa ca nu vorbesc din experienta mea dar am citit prin diverse carti ca se pune in sus, lipit de burtica. Cred ca e la fel ca atunci cand sunt mari.
moana
orzu irina spune:
Eu sunt constienta cum se tine dar acum daca il pun asa face tot timpul pipi pe hainute, trece de pampes.
orzu
roxanica-mamica spune:
d-na doctor mi-a spus sa il pun in sus . am incercat, dar pisu a ajuns pe body, asa ca .... vezi si tu , daca nu face pisu pe haine, pune-l in sus 
roxanica-mamica
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Yasmine spune:
Fratele meu, la voi doctorii nu au alta treaba decit sa va spuna cum sa punetzi putzulica baietzilor? Eu am baiat shi merg periodic cu el la pediatru, shi nu mi-a spus ca trebuie pusa intr-un fel sau in altul. Oare la ce sa fie bun s-o pui in sus, shi ce se intampla daca o pui in jos?
Corinna
MarikaStefan spune:
Nici mie nu mi-a spus dr. cum sa-l pun. Mi-a atras atentia de fimoza si igiena intima; si de oulete sa fie coborate in saculet.
Mai de mult am auzit si eu de asa ceva, dar pe atunci nu era pampers si tineau copiii stransi prin scutecele.
El si asa este pana-n gat dimineata cu pisu, ca nu se scoala noaptea.
sanatate la toti bb-ii.
Mari si Kitti & bb IOnel
mamica dulce spune:
irina,acum cateva luni am pus si eu subiectul pe forum,pt mamici de baietei se numea parca si acolo sunt multe raspunsuri.
si eu ii pun coco in sus lui Marc-un an(cand nu uit-adica de 7 ori din 10 uit),e simplu de facut,si nu se uda..deci ii ridici putzulica cu tot cu scrotsi pampersul il lasi mai lung in partea din fata si nu se mai uda pe body sau tricou,ce poarta bebi.
cauta si pagina aia,poate te lamuresti mai bine
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
tlaura spune:
In sus! Eu tot timpul asa il pun, dar nu a facut niciodata pe langa scutec. Poate nu ii prinzi scutecul cum trebuie.
Pupici
Laura, mama lui Andrei
she_wolf spune:
Da' care-i treaba???
N-am mai auzit de asa ceva, iar doctorul nu mi-a spus nicioadata nimic de genul asta. Eu ii pun pampersul pur si simplu iar putzulica sta normal...adica in jos. Este ceva rau??? La cat se foieste uneori de-abia reusesc sa-i pun pampersul, daramite si cu putzulica in sus sau in jos!!! 
So? Ce sa fac?
Claudia
narcisa spune:
Daca imi aduc bine aminte, dupa ce l-am nascut pe Patrick, si ne-au aratat in spital cum sa-l schimbam de pampars si sa-i facem baita, ni s-a aratat (ca era si sotul de fata) ca se pune in jos de la inceput.
toate cele bune
narcisa 32 saptamani & bb Patrick 1 an si 5 luni