Buna, voi ce creme folositi? Eu am folosit vreo 3 ani gama Skincode cu care m-am impacat bine dar m-am gandit sa schimb marca. Mi-am luat L'Oreal si se pare ca nu-mi prieste, mi-au aparut mici bubite la colturile ochilor asa ca am renuntat. Ma gandeam sa incerc ceva renumit: Lancome, Dior...credeti ca merita? Multumesc frumos, sanatate tuturor.
Aici au mai discutat fetele despre creme pentru ochi, poate te ajuta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16210
Katink
Am folosit si cremele contur de la Avon si chiar de la Estee Lauder. Foarte bune!
Insa o crema ce mi s-a parut minunata si intr-adevar cu efecte vizibile antirid si anticearcan a fost crema contur de ochi de la Elizabeth Arden (din categoria celor prea scumpe din pacate!).
Rox
De la ce varsta se recomanda folosirea unor creme contur pentru ochi?
Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (18 saptamani)
Crema de ochi de la Oriflame mi se pare foarte buna. Am folosit si Loreal si una de la Yves Rocher, dar nu mi s-au parut atit de bune ca cea de la Oriflame.
Eu folosesc de cativa ani, tota gama Yves Rocher, absolut orice, incepand de la duschbad si terminand cu cremele de ochi. Yves are contract cu Dr. Pierre Ricaud, care are niste creme extraordinare. Se pare ca la mine isi fac efectul..
VIO
Cremele Yves Rocher sunt intr-adevar f bune dar nu pt varstele fragede pt ca sunt prea puternice. Aveti mare grija fetelor ce creme folositi pt ca puteti stica din dorinta de a repara.
Pupici
Mel