Reteta pentru un an bun

Reteta pentru un an bun | Autor: Banti

Link direct la acest mesaj

M-am tot gindit unde sa pun aceasta poezioara "La bucatarie" sau aici, si in final am decis s-o pun aici. Sper sa va placa.


Se iau doisprezece luni
si se curata foarte bine
de amaraciune,
mindrie,
invidie,
pedanterie,
frica.

Se imparte fiecare luna
in 30 sau 31 de zile
ca provizia sa ajunga
exact un an.

Feicare zi se prepara separat:
o parte munca si liniste,
doua parti veselie si umor.

Se mai adauga:
trei linguri de optimism,
o lingurita de toleranta,
o priza de bun simt.

Peste aluat se toarna apoi
dragoste din belsug.
Preparatul gata facut se impodobeste
cu un buchetel de mica atentie.

Se serveste zilnic
cu veselie,
cu o ceasca de cafea invioratoare
si cu o incredere inepuizabila in Dumnezeu.


Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Multumim, Ioana!!!!


Din reteta ta lipseste un singur ingredient, care se cheama

Numai bine,
Bogdana

Mergi la inceput