Desen Anima"In cautarea lui Nemo" -Finding Nemo???
am fost ieri la acest film de desene animate...si va spun: e o bucurie pentru suflet!
am ras de nu am mai putut ...era sa cad jos de pe scaun...asa de haios e filmuletul.
este foarte bine realizat, iar personajele sunt extrem de haioase si pline de personalitate. ...mai,mai,mai....sunt atat de multe lucruri triste...iar filmuletul asta e asa de frumos si de haios incat trebuie sa il vedeti!!!!
hai ca astept parerea voastra!
p.s. eram cel mult 10 oameni in sala de spectacol si radeam toti mai tare unul decat celalalt....hai lasati sa vina la voi si o raza de lumina! eu asa m-am simtit...si copiiiiiii cred ca o sa se indragosteasca de personaje...si poate or sa ceara si ei un pestisor acasa!
Raspunsuri
mitub spune:
Intrebare:
Cam pentru ce varsta (minima) este filmul? Eu as vrea sa merg cu puiuta mea de aproape trei ani, dar sotului ii e teama ca se va plictisi.
Multumiri de raspuns,
Boga
Oana_B spune:
Mitub, am gasit ceva mai in spate, poate te ajuta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15747
Oana_B
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by mitub
Intrebare:
Cam pentru ce varsta (minima) este filmul? Eu as vrea sa merg cu puiuta mea de aproape trei ani, dar sotului ii e teama ca se va plictisi.
Multumiri de raspuns,
Boga
Nu se plictiseste, si noi am fost cu Alex (3 ani). Filmul este haios si ffff. frumos.
Acum am cumparat DVD-ul si se uita la film de 2-3 ori pe saptamana.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Laura _Oprescu spune:
am fost la premiera cu rares si Adi...cativa eram in sala..dar atata am putut sa radem ...a fost superb! pentru Rares a fost primul lui film la cinema...superb!
Cristina spune:
Fetelor, filmul este pentru ...orice varsta. Este superb si ne-a placut in egala masura atat noua (parintilor) cat si Sanzienei (4 ani). Meritaaaaaaaaaaaa!
tinatache spune:
Si noi l-am vazut, din fericire in versiunea originala ca aici si la cinema filmele sunt titrate in germana. E bestial!!! Relaxant, hazliu, pt toate varstele. Si sala era plina ochi!!
Cristina, mamica cu burtoaie
liliana csaki spune:
Super filmul.Laurei i-a placut tare mult,dar ea e pasionata in general de pesti, are 4 ani jumate.E insa super si pentru parinti.Cu adevarat reusit si e la Mall Multiplex.
ad_risnov spune:
Am reusit sa vedem si noi aseara Finding Nemo si ne-a placut la nebunie. Este superb iar cel mai mult pe mine m-a impresionat dragostea parintelui pentru copilul lui, cate sacrificii face un parinte ca sa-si ajute copilul.
Pe langa subiect, animatie, vocile sunt super!!!
Mi-au dat lacrimile, noi fiind in asteptarea unui bb.
Cred ca o sa-l mai vad de vreo 10 ori!
Adriana in 31 de saptamani