Buna dragele mele,
Stiti ceva despre acest doctor.a fost cineva la el?
Dar despre maternitatea Bucure si conditiile de acolo ce imi puteti spune?
Va pup
ALINA
Este Contan sau Conteanu? Am gasit ceva pe forum, nu stiu daca e ce cauti:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14180
Oana_B
Buna lulu, Eu am nascut acum 2 saptamani la Bucur si iti pot spune urmatoarele:
dpvd. ginecologic la mine totul a fost ok (avand in vedere ca am nascut prin cezariana -Dr. Niculescu Silvia) dar la capitolul pediatrie sunt niste asistente absolut idioate care nu te sprijina cu mai nimic si asat in conditiile in care am cotizat zilnic la fiecare. Vine si schimba copilul dimineata si seara, iar restul pe barba ta, stii, nu stii.. asta este. Daca ai probleme cu laptele ii dau supliment dar numai din 3 in 3 ore si restul adica de la 12 la 6 dimineata pauza ....si te cam chinui cum poti. Este greu de apreciat conditiile in comparatie cu alte spitale dar eu zic ca nu sunt chiar bune dar nici dramatice depinde mult de la persoana la persoana...
Oricum iti trebuie de acasa vata, pampersi, hainute, etc.
Pe scurt cam asta este .
Daca mai ai intrebari sa imi scrii dar mai bine pe mail caci nu prea am cand sa intru pe site din cauza galustei...
De doctorul mai sus amintit nu stiu nimic.
Alisa
multumesc tare mult ptr raspunsuri.este intradevar vorba despre dr. conteanu,am mancat eu o litera.
eu inca nu am fost la el la nici o consultatie,urmeaza sa ma duc.am intrebat de maternitatea bucur ptr ca stiu ca el asista doar acolo la nasteri si eu sunt o
aspiranta ,inca, la titlul de mamica.
ALINA