Cintecul cu ciorba!!!
Marcu ma tot ruga ieri sa-i cint cintecul cu ciorba!!! Am incercat sa-l descos, dar mai multe cuvinte nu stia asa ca mi-a aratat ca se joaca cu miinile la ochi si atunci mi-am dat seama:
Deschide urechea bine sa vedem ghicesti-ori-ba
Cine te-o striga pe nume...
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Raspunsuri
adana spune:
foarte fain:)) cintecul cu "ciorba"
eu nu am copii dar mi-am adus aminte ca eu cind eram mica intelegeam la o poezia ca broscuta a fost in "ciocolata" si nu in cioc luata.Ce sa le faci asa sint copii.Inteleg doar lucrurile frumoase
adana
ad_risnov spune:
Suuuuuuuuper!!! Cand devenim mamci trebuie sa ne modificam IQ ca sa intelegem toate dorintele micutzilor nostri!
Si eu am o prietena care mi-a povestit ca atunci cand era mica intelegea (in imnul de atunci, parca) in loc de "lumii noi" "luminoi", adica un bec mare, mare!
Genial, nu???
Adrianain 30 de saptamani
palmyrah2002 spune:
SUUPER !!!lui Marcu cel nazdravan
Andrada,please, scrie versurile de la cintecel pentru ca nu mi-l mai aduc aminte !!Cristina si Mihnea
janib spune:
Deschide urechea bine
Sa vedem ghicesti ,ori ba
Cine te-o striga pe nume
Hai ghiceste nu mai sta
Ghici, Ghici, Ghici.
Cine sa strige pe........
A ghicit a ghicit treci la loc esti fericit.
Cam asa imi zice cantecelul gaza mea de 3 ani. Si toata seara asa trebuie sa cantam...
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by janib
Deschide urechea bine
Sa vedem ghicesti ,ori ba
Cine te-o striga pe nume
Hai ghiceste nu mai sta
Ghici, Ghici, Ghici.
Cine sa strige pe........
A ghicit a ghicit treci la loc esti fericit.
Cam asa imi zice cantecelul gaza mea de 3 ani. Si toata seara asa trebuie sa cantam...
jb
MULTUMESC !!!Cristina si Mihnea
elena_ltd spune:
Excelent! Sunt tare dulci fazele astea. Si fiica-mea canta de ex. "Mos Craciun cu pele galbe" si nu-i chip sa lamuresc copilul. Dar faza lui Marcu e dementiala.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai