Strugurasi fericiti de sept-oct 2011 **13**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Mihaela esti o norocoasa! Eu de atata laudat am stricat treaba si Zoica a supt aproape non stop de pe la 2 pana pe la 4, poate 4 si ceva. Imi venea s-o alerg.

May, esti o draguta. Dar eu si limba mea refuzam politicos. Nu am fost in stare sa ajung in zona aceea de mai bine de citeva luni. Noi stam in zona Casa Presei, deci destul de departe. Mi-ar placea sa va vad realmente insa e destul de complicat, iar energia mea mai mult nu e decit e. Dar va citim cu placere mai ales ca mi se pare ca fiica ta seamana cu Zoica. (La fata adica)

In rest toate bune, au racit amandoua. Una tuseste si alta are nasul infundat, iar am dormit cu ceapa in camera. Exact ce ne lipsea, ca tot voiam sa ne apucam riguros de gradi, ca Sofia mai mult pe acasa a stat.

O zi frumoas asa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Ooka: Da, am noroc dar nu am totusi. Ca nu am reusit sa-l conving sa doarma la el in patut. Pana la 5 luni am incercat. Il adormeam si il puneam in patut si el se trezea si plangea. Asa ca am renuntat si l-am luat langa mine. In patut plange tare daca-l pun si evadeaza. Nu stiu cand si cum o sa il obisnuiesc la el in patut. Poate trecem direct la pat de copil la un moment dat. Seara il adorm si-l las in patul mare si mai fac cate ceva vreo 40 min in camera alaturata. Si el se foieste incontinuu si ma cauta in somn. Cum ma mut si eu in pat, cum adoarme profund si doarme neintors. Si sa nu crezi ca doarme la mine in brate. Doarme cu spatele la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Athosic eu n-am gasit nicaieri unde scrie ca beneficiem de reducerea programului cu 2 ore.Daca stii te rog sa-mi scrii.
Anca, acum cand am scris mesajul ma atentioneaza de aceasta noua platforma si-mi spune ca maine va trebui sa copiez eu manual acest mesaj sau sa astept sa-l importe ei.Ce-or fi vrand sa faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Andreea, ce frumos ca ati mai ramas la munte putin! Si eu m-am gandit ca poate o sa fie dificil cu asa multi copilasi dar nu a fost deloc asa! S-au jucat si s-au inteles de minune.

Anca, sper sa treaca repede saptamana viitoare! Lasa ca te descurci tu cumva

Mihaela, sper sa fie totul bine la medic!

Offf ce diferita e noua platforma, eu ma obisnuisem cu asta sa vedem cum o sa fie...

Eu vreau sa-mi iau concediu in 2 si 3 mai, sper sa pot! O sa fie asa multe zile libereMergi la inceput