Felicitari Irinuka,Flafi! Hai Raluca! CIRESELE2013
Raspunsuri - Pagina 7
carmen333 spune:
Uff!! Noo, ce buba de sistem? Se va lucra la orice altceva ca sa reduca nr cezarienelor, dar nu la sistem!!
Cand aud de tuns scurt in sarcina, mi-aduc aminte de coafeza soacra-mii! A mea e mai tinerica, mi-a facut o tunsoare cu par mediu usor de aranjat; cu putina spuma arata minunat dupa baie, eu il am un pic ondulat.
Ma intreb daca a nascut Irinuka, contractii la 3 minute e serioasa treaba!
Raluca, sper ca dormi la ora asta. Am sa ma gandesc la tine maine.
carmen333 spune:
E asta: http://www.realitatea.net/ingrijorator-50prc-dintre-mamele-din-romania-aleg-nasterea-prin-cezariana_1165233.html
Macar cel de pe hotnews mai strecoara si cateva alte comentarii. Pare mai umanizat.
Si de-asta ma luam de supravietuirea nou-nascutilor, nu de balanta lor hormonala. Ca dr Odent nu stie probabil si alte statistici de pe la noi.
Hellie spune:
Vicky, deci nici un semn prevestitor...inca. Noi te asteptam aici cu motzatele .
Cat despre noul Dc...mda, nu ma da pe spate deloc...tot aglomerat este designul. Si daca o fi sa votam cand va fi cazul, eu vreau sa scriem in forum nu in grup tocmai de dragul de a putea reciti. Eu si acum recitesc deja capitole din odiseea noastra. Oi fi eu old school...
Am fost si eu la opilat, de tuns m-am tuns vineri ...nu scurt, dar mi-ammai luat din volum ca era incredibil de mult par. Mie in general nu-mi cade parul, dar de cand cu gravideala, chiar deloc.
In rest obosesc ca un casalot esuat...nu crdeam asa ceva. De aceea de acum inainte n-o sa mai zic niciodata "eu niciodata nu o sa...." . Pur si simplu obosesc...in seara asta am schimbat perna pe care dorm si a trebuit sa ma aplec sa scot o lenjerie noua, sa o scot pe cea veche si sa imbrac perna...woooow, pai in doua minute gafaiam ca orient expresul de ma intreba si sotul ce am patit...cam grele astea ultimedoua luni....
Iris1211 spune:
"La 23.05 s-a nascut bebe Rafael Catalin, sanatos, 3.550 kg"
Sa-i uram bun venit celui de-al doilea baietel al Irinukai.
Eu le doresc multa sanatate, bebe mancacios, lapte mult si fara colici.
Somn usor.
cocutza2011 spune:
Irinukka, are bebe baietzel, Rafael Catalin. Bravo Irinukka!! Sa fiti sanatosi, papaciosi si cuminti !!!!!
HAI RALUCA!!!!BEBE Miruna te asteptam!
Hellie spune:
Irinuka draga, felicitari! Sa fiti sanatosi amandoi! Sa te recuperezi rapid!
Bine ai venit bebe mic!
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 "La 23.05 s-a nascut bebe Rafael Catalin, sanatos, 3.550 kg" Sa-i uram bun venit celui de-al doilea baietel al Irinukai. Eu le doresc multa sanatate, bebe mancacios, lapte mult si fara colici. Somn usor. Happy 36 + cu Anda-Ioana |
Oooooo deja .
Super , a avut o nastere usoara Banuiesc ca natural
Felicitari mamico! Bine ai venit Rafael Catalin
Recuperare rapida, mult laptic si bebe papacios si neplangacios, necolicos.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
34+ cu Naomi Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
deiutza24 spune:
Neata fetelor!
N-am mai scris de ceva timp pentru ca am fost intr-o perioada proasta, insa v-am urmarit aproape zilnic si m-am bucurat ca sunteti bine.
Iar acum.... apar cireseii nostri mult asteptati si am zis ca e musai sa felicit.
In primul rand felicitari proaspetelor mamici De_ea, Flafi, Lai, Irinuka! Sa aveti parte de sanatoasi si mancaciosi, iar voi sa va recuperati rapid.
Iar pentru Raluca o imbratisare de .