Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neaaatza!

Eu propun sa scriem cu toatele aici macar pana se rezolva toate bug-urile, ca sa nu pierdem vreun mesaj. Oricum, acum este inchisa platforma pt mentenanta.

Noi am avut un in sfarsit o noapte buna Ne-am culcat un picut mai tarziu, pe la 9, dupa ce am papat pt prima oara branzica si ne-a placut. La 10 m-am culcat si eu s-apoi a fost somn de voie pana la 5, adica s-a mai trezit pt san, dar i-am dat asa culcat si-a adormit la loc imediat. La 5 s-a trezit de-a binelea, dar a mai dormit apoi de la 5.30 la 6.30 Deci suntem amandoi mai odihniti.

Am uitat sa va zic si eu ce meniu am avut ieri... de dimi nectarina, iar la pranz piure din sfecla rosie, ardei capia, morcov si cartof dulce.. n-a papat cu prea mare tragere de inima. Cred ca-i scot sfecla rosie din meniu.

Anca, ce ciudat de obicei asistentele si ma rog, femeile mai in varsta, au prins perioada cu diversificarea de la 4 luni. Ma mir ca exista asistente care vor sa inceapa cu solidele de la 7 luni.. o fi crezut ca-i dau chiar solide, nu piureuri si s-o fi panicat... Oricum ma indoiesc ca exista vreun cadru medical pro autodiversificare in ro :))
Da nu inteleg de ce natura sa fi fost pb... de ce nu i-au pus diagnostic? Ma bucur ca v-ati revenit in ciuda incompetentei medicilor/asistentelor

Carina, deci voi sunteti baieti mari cu papatul Matei n-am remarcat sa aiba vreo preferinta, adica papa si piure mai lichid si mai uscat.

La noi problema e ca nu papam cu pofta legumele, uneori ii dau de doua ori, nu vrea din prima. Doar cereale sau fructe ar manca el asa fara intreruperi. incerc sa nu-l fortez la masa de pranz. daca nu vrea astept si incerc mai tarziu, de asta papam uneori cam putin, vre 50 g piure, sau p la ore tarzii gen 5.

va las ca tre sa-l adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alive spune:

Neata!
Iustinul meu are otita! Am vazut ca doarme naspa, plange mai mult, e subfebril si are ceva muci, am presupus ca incepe o raceala, si am chemat pediatrul duminica seara. Acum e pe Amoxacilina, si se vede diferenta de la o posta. A dormit ultimele doua nopti cu o singura intrerupere prima, si a 2a cu 2 treziri pt papa. Sper sa treaca repede :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

http://dr-gheorghe-mencinicopschi.blogspot.de/2012/02/e-120-cosenila-acid-carminic-carmin-sau.html?m=1 ceva util.....Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare!

Noi raciti, de la David am primit toti... eu ca eu dar Mr are muci multi si mai si tuseste, de azi dimi tusea e magareasca care-mi suna a laringita. Mergem la dr azi. Papa bine, n-avem probleme, doarme ok, i-am pus ceapa in camera, nu mai stiu cine a zis de asta dar e fff buna, de cand i-am pus doarme super noaptea, prima seara nu mi-a venit in cap si a fornait.

Nu bea lichide deloc, decat san, altceva nu vrea, apa/ceai/sucuri/supe. Si lm mi se pare ca papa putin. Tot insist zi de zi si nu gasesc o solutie, ar trebui sa bea totusi si altceva.

Cam atat deocamdata, stau prost cu timpul, curatenia generala nici n-am inceput-o mai serios, decat cea uzuala.

Am intrat si eu dincolo, pare mai fain ca aici la partea tehnica, acuma sa vedem cand va merge. Ar trebui sa hotaram daca ne mutam, nu?

Va pup.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Salut mamicilor.
Nici eu nu pot intra pe platforma noua...in schimb mi-a aparut un mesaj de atentionare cum ca se incearca migrarea ultimelor date pe noua platforma.
Stela, mi-am adus aminte, ai iesit Miss Odiseea?

Mergi la inceput