Piersicute de iulie august (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Uitasem ce e important

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE GEORGE, GEORGIANA, GEORGIA, GHEORGHE ETC. flo]

Sa aveti o primavara minunnata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Ina, multumim de tratatie si la multi ani.
Mi-e si frica sa va spun ca ieri a mancat bine Aurora sa nu isi schimbe obiceiul. Va spuneam eu ca daca zic ceva de ea, isi schimba comportamentul.
Ieri a mancat fructe la borcanel (zmeura+rodie), mancarica de fasole verde si paste cu branzica fagaras. Stiu ca zmeura nu se da inainte de 1 an, dar asta la borcanel nu avea semintele alea micute si am zis sa incerc. Pe borcanel scria 4luni.....
Azi vad ca e constipata deci probabil ii dau iaurt. La amiaza am linte ca am facut pt noi si i-am tinut si ei inainte sa condimentez. E tare buna, eu nu am mai facut pana acum. Sper sa nu o dernajeze la burtica.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata !
Spunem si noi : La Multi Ani sarbatoritilor zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hello!
La multe lunite si la multi ani tuturor celor ce serbeaza azi!
Noi suntem in perioada de tranzitie.Em are o zi buna,una rea,nici nu stiu sa o laud sau sa ma plang.De cateva zile nu mai primeste sanul,in schimb mai mulg ce am si ii dau la bibe,amestecat cu LP.Prima zi a baut tare putin,cam 10-20 ml o data,sau chiar deloc,scotea bibe cu limba si se punea pe plans.Acuma uneori nu vrea,sau bea 20 ml,dar avem si succese de 70-80 ml,deci suntem pe drumul cel bun.Solide papa preponderant la borcan,cate 100-150 gr.Din cele facute de mine,ii place mamaliguta cu branza,gris cu lapte si scortisoara,la care trebuie sa pun si 2 lingurite de cereale.Ii place hrisca cu mango.La borcanele cu legume ii pun neaparat iaurt,ca si asa are tendinta de a se constipa,ca astea mai toate au orez si morcov.
Vrea tare mult sa vorbeasca dar deocamdata nu-I iese mare lucru,zice ta-ta,tai,da-da,bu,tit.In 4 labe inca nu s-a pornit,se pune pe pozitie,apoi se arunca pe burta si se tareste,mai degraba in cerc sau in spate.Sta tot mai bine in picioare dar nu face pasi pe langa mobile,doar tinuta.
La bilant avea 9000 gr si 70 de cm.A luat 900 gr si 4 cm in ultimele 3 luni.
Cam astea ar fi noutatile de la noi,va pup!

Mergi la inceput