FIV Turcia - 8
Raspunsuri - Pagina 8
dellya86 spune:
Ella multumesc mult, este foarte bine daca introduc avioane de la Mihail Kogalniceanu, rezolv o problema
Off asa multi bani trebuie? eu imi facusem calculele cam 6000euro
Va pup aspirantelor, gravidutelor si mamicutelor
EllaE spune:
fete dragi
Tocmai ce m-am conversat cu Semra ref program Dr. Tayfun luna iunie (conferinte, concedii, etc), spunandu-i expres ca vin direct pentru FIV si ca z2 va fi in primele zile ale lunii.
Ufff raspunsul ei a fost foarte clar - sa o contactez din nou la sfarsitul lunii mai ca doar atunci vor stii programul medicilor pentru iunie.
E clar - se vede ca ea lucreaza strict pe partea de administrativ. Eu trebuie sa folosesc si Climara din z23 (dupa cum mi-a spus Tayfun), deci trebuie sa stiu dinainte programul lor. O sa le mai scriu la inceputul lui mai.
Voi tot atat de "bine" ati comunicat cu Semra? Sau ati tinut legatura cu Ana/altcineva?
EllaE spune:
Dellya Doamne ajuta!
Incerc sa nu mai ma stresez ref comunicare.
De data asta o sa trec mai usor peste partea de stres, stiu ca nu ajuta. De aceea as vrea sa controlez totul din timp - ceea ce din nou e imposibil, dar ma straduiesc.
Sa le scrii si tu din timp - o sa observi ca Semra iti raspunde repede, dar nu primesti raspunsul pe care-l vrei si trebuie sa reiei ideea.
Nelay_star spune:
Ploaiedevara, mult a fost , putin a ramas mult mult succes.
Eu am facut analizele la sanador si am dat 415 lei.
si pt toata lumea !
Hatice spune:
Dragele mele,
Ploaiedevara, in mai mergi direct la procedura, inteleg bine?
Sa fie cu noroc!!
Un iunie norocos si tie Ella!
Si pentru tine Vreau_bebel iulie sa fie luna norocoasa!
DR Tayfun sa fie iscusit si va fericeasca!!
intregul harem.
ploaiedevara spune:
Hatice in mai merg doar la consultul preliminar si doar in iulie voi fi acolo pentru procedura...asta daca nu e perioada de concedii la ei.
Cred ca voi fi in grupul cu ciuripica si bebel.
Ella se gravideste prima in iunie
Seara frumoasa tuturor!
birmanutza spune:
Buna seara, fetelor!
EllaE, multumim de informatie. Ar fi mai apoape de noi aeroportul de acolo decat cele din Bucuresti.Mult succes in iunie! Tin pumnii de pe acum.