Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #11#

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Mena scuze poate a sunat ciudat(nu e nimic personal),multumesc pt carti o sa le citesc asa pt cultura mea generala.Eu nu am nimic impotriva lecturatului cartilor pt bebeii,doar ca nu functioneaza in cazul nostru.La cat esti de suparata asta iti lipsea sa mai fiu si eu nesuferita,un pup sa ma ierti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Dana, daca tot te-ai saturat de carti si sfaturi, sa-mi dau si eu cu parerea. Zicea nenea Winnicott (psihanalist si pediatru) ceva de faptul ca bebelusii si copiii au nevoie de puncte culminante pe parcursul zilei (asemanatoare orgasmului sexual -> nu intru in detalii aici, sa nu va oripilez), a caror lipsa le tulbura somnul. Punctele astea culminante aduc cu sine sfarsitul unui joc (ne jucam si cineva castiga ceva, ia un premiu, sau dimpotriva, e pedepsit) si ii ajuta sa se elibereze de tensiuni, frustrari si energie. Nu stiu daca se aplica la voi, dar cand am citit treaba asta, fix la voi m-am gandit.
Oricum, mi se pare buna ideea sa te duci cu el la un specialist, dar sa fie cineva care se pricepe. E riscant in domeniul asta sa nimeresti la un neavenit.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Bubu ai citit bine 160 ml piure.deci, ea inainte de diversificare avea 4 mese a cate 200 ml lapte, astea in cursul zilei o data la 4 ore pt ca la ora 21 in general adoarme si se trezeste dim pe la 6 jumate,7. de cand am introdus supica la pranz am inceput treptat si i-a placut atat de mult incat efectiv deschide gurita mai repede decat iau eu din bol. am zis sa ii dau in jur de 150 ml si apoi daca mai vrea, ceva laptic. ieri de ex a papat 120 ml supa crema iar azi am mixat ceva mai multe legume si am pus toata cant in castronel, de oprit ma opream eu dar ea....tot cerea asa ca i-am mai dat. iti dai seama ca daca observam ca isi face sila sau are senzatia aia de prea-plin nu ii mai dadeam. nah, si cu kg, cum am mai zis, are 7, deci e in grafic.

Dana
te inteleg perfect cum e cu nedormitul noaptea pt ca la Raissa noi nu am dormit luni intregi noaptea, urla mereu si trebuia sa facem ture cu ea in brate. eram crunt de obositi.La un moment dat se va calma si Sebastain al tau. oricum e bine de mers totusi si la un specialist. si multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

am reusit si eu sa-mi resetez parola pt noua platforma. yupyyy. am dat aici pe forumul vechi la profilul personal sa ma uit la ceva si acolo imi aparea sa resetez parola asa ca .... m-am luminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Dana0000, stai linistita, mi-am dat seama ce ai vrut sa spui de fapt. Nu am luat-o personal si am mai intalnit mamici cu problema asta... Nu as sti ce sa iti spun pt ca, dupa cum stii, noi nu avem problema asta... Sau ma rog, copilul nu are ca eu am intrat iar in ciClul de insomnii . Asa s-o fi manifestand baby blues-ul meu? Nu neg ca sunt si destul de trista dar nu fara motive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

feritina 2,5, minimul e 12, sideremia 14, minimul e 27...pur si simplu nu mai pot si sunt disperata si nu ma pot opri din plans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

feritina 2,5, minimul e 12, sideremia 14, minimul e 27...pur si simplu nu mai pot si sunt disperata si nu ma pot opri din plans

de perfect - Gabriel

15-12-2012-cea mai importanta zi din viata mea

Mena, dar daca medicul zice ca se amelioreaza situatia cu tratament te rog nu dispera. Adica plangi daca asa te descarci dar nu lua lucrurile in tragic. Delfinul tau este un invingator, voios si incapatanat sa reuseasca. Ai incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello, a venit azi soacra mea si a plecat cu Ema la plimbare si am si eu timp sa scriu un pic.
La multe lunite si ani, Antonia si Stefanut! Si cu intarziere pt achim si andrei! Sa fiti sanatosi si linistiti.
Dana, imi pare rau ca ai atatea probleme cu somnul lui Sebi, sper sa te ajute doctorul la care mergeti. La noi e superb din punctul asta de vedere, doarme cel putin 8 ore noaptea, dar a dormit si 10 ore jumate-11. Probabil ca doarme atata pentru ca mananca in principal lapte praf (acuma mananca 2 mese de 130 ml si 3 mese de 165 ml, dar nu mananca tot de fiecare data, cam 650-700ml pe zi), dar eu as fi preferat sa ma trezesc noaptea, dar sa o pot alapta exclusiv. La tine e insa alta situatie, ca trebuie sa te intorci la serviciu.
Cellena, super blogul tau. Ne-am comandat si noi o manduca, sa vad cat de usor o fi cu ea. am si sling cu inele, cat a fost frig si zapada pe afara am scos-o doar cu el, dar acuma iesim cu caruciorul, ca mi-e mai greu sa o pun ca lumea in sling.
Mena, sanatate delfinasului, sa primeasca usor si fara probleme fierul.
Eu nu am apucat inca sa intru pe noul site, sper ca saptamana asta sa apuc.
Mena si alte mamici care ati avut ginecologi de la medicover, puteti sa imi recomandati si mie o dna doctor draguta?
In rest noi suntem bine, crestem, ne place sa incercam sa bagam degetele de la picioare in gura, dar inca nu reusim.
Hai ca trimit mesajul ca intre timp s-a intors si ema, a facut baita, i-am dat sa manance si acum tb sa ma joc cu ea.
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

andie ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Andie, eu ti-o recomand cu caldura pe dr. Gero Vasilika. Eu la ea merg, ea mi-a urmarit sarcina si cu ea am nascut. Din partea mea are nota 10 cu felicitari

Mergi la inceput